به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله;فرهاد شیبک فرماندار کلاله اظهار داشت: طی بررسی و آنالیز میدانی بازرسین آرد و نان از هر واحد خبازی؛ کیفیت نان ۱۷۰ خبازی مطلوب و ۲۰ واحد ضعیف گزارش شده است.
وی از برگزاری دوره های آموزشی ارتقا کیفیت نان برای خبازان ابراز رضایت کرد و گفت:برای ۲۰ واحد خبازی که از نان مطلوبی برخوردار نیستند دوره آموزشی مجدد تا مطلوبیت کامل نان واحد برگزار شود.
فرماندار کلاله در ادامه از نظارت های مستمر بازرسین آرد و نان شهرستان تقدیر کرد و افزود: نظارت های میدانی و هوشمند بازرسین ما باعث کاهش تخلفات و رفع ایرادات صنفی و در نتیجه افزایش سرانه آرد شهرستان شده است.
رییس کارگروه آرد و نان اضافه کرد: باتوجه به افزایش سرانه آرد شهرستان ما شاهد کاهش سهمیه آرد برخی خبازان روستایی هستیم که میطلبد جلسات توجیهی برای آنان برگزار شود و آرد ترمیمی برای تامین نان مردم روستا به خبازان روستایی تزریق گردد