یک میلیارد و ۵۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به خسارت دیدگان سیل در کلاله پرداخت شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=119454کپی به کلیپ‌بورد

 یک میلیارد و ۵۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به خسارت دیدگان سیل در کلاله پرداخت شد

بیانی سرپرست فرمانداری کلاله در گفتگویی با اعلام این خبر گفت:تاکنون یک میلیارد و ۵۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به خسارت دیدگان سیل در کلاله پرداخت شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله,یانی سرپرست فرماندار کلاله در گفتگویی با اعلام این خبر گفت:۴۸۱ فقره پرونده با مبلغ ۱۱ میلیارد و ۲۱۳ میلیون تومان جهت پرداخت خسارت به سیل زدگان در کلاله تشکیل شده است.
فرماندار کلاله با اشاره به تشکیل ۱۲۵ پرونده احداث مسکن سیل زدگان در شهرستان گفت:تاکنون ۱۱۷ پرونده احداثی جهت پرداخت وام قرض الحسنه به بانک های عامل ارسال شده که از این تعداد؛ ۶۷ پرونده با مبلغ ۲ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان به متقاضیان پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه در قالب تسهیلات تعمیری و معشیتی هم تعداد ۳۵۶ پرونده توسط تیم ارزیابی بنیاد مسکن کلاله تشکیل شد؛ افزود:از این تعداد، ۶۷ فقره پرونده معشیتی و ۹۸ پرونده تعمیری با مبلغ یک‌میلیارد و ۹۸۵ میلیون تومان توسط بانک های عامل به خسارت دیدگان پرداخت گردید.
سرپرست فرمانداری کلاله میزان پرداخت کمک بلاعوض به خسارت دیدگان را یک ‌میلیارد و ۵۱۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت:
هر یک از خسارت دیدگان علاوه بر دریافت تسهیلات قرض الحسنه؛ بابت احداث مسکن ۱۰ میلیون، کمک هزینه معشیت و تعمیرات هر یک ۳ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت خواهند کرد.
وی در ادامه اضافه کرد:متقاضیانی که تشکیل پرونده داده اند؛ هر یک در قالب احداث مسکن مبلغ ۴۰ میلیون تومان، معشیتی ۱۵ میلیون تومان و تعمیری تا سقف ۱۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه دریافت میکنند.
بیانی همچنین ضمن تاکید بر سرعت بخشیدن بانک ها در روند پرداخت وام ها و کمک ها؛ افزود:متقاضیانی که تشکیل پرونده داده و خسارت آنان مورد ارزیابی قرار گرفته است؛ تسهیلات و کمک های بلاعوض آنان پرداخت شده و مشکلی در این‌مورد وجود ندارد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.