نیروهای بسیج سیستم حمل آرد از کارخانه تا نانوایی را در کلاله نظارت می کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=128639کپی به کلیپ‌بورد

نیروهای بسیج سیستم حمل آرد از کارخانه تا نانوایی را در کلاله نظارت می کنند

فرماندار کلاله در جلسه هماهنگی نظارت بر حمل آرد خبازی های شهرستان گفت:جهت جلوگیری از سواستفاده برخی افراد سوجو‌، نظارت از خبازای ها و حمل آرد، روزانه توسط تیم های بازرسی ادارات ، بسیج و متعهدین شهرستان صورت میگیرد و کارخانجات بدون حضور ناظر، آرد را به شرکت حمل تحویل نمی دهند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرهاد شیبک فرماندار کلاله گفت:دولت سیزدهم که با شعار مردمی و فساد ستیزی وارد عرصه شده است، به جهت جلوگیری از هدر رفت آرد، طرح هدفمندی مدیریت آرد و نان را در کشور اجرایی کرد

فرهاد شیبک گفت:دولت جهت تامین نان مردم، یارانه ۱۰ برابری به آرد می‌دهد تا نانوا بپزد و نان در اختیار مردم قرار دهد ولیکن برخی افراد بدنبال سودجویی از این مسئله هستند.

وی با بیان اینکه ۸ ماشین حمل آرد در کلاله فعالیت میکنند؛ افزود:کلیه مراحل حمل آرد در کلاله از ابتدای بارگیری در کارخانه تا زمان تحویل به خبازی توسط نیروهای بسیج نظارت و ثبت می شود.

نیروهای بسیج سیستم حمل آرد از کارخانه تا نانوایی را در کلاله نظارت می کنند

نیروهای بسیج سیستم حمل آرد از کارخانه تا نانوایی را در کلاله نظارت می کنند

نیروهای بسیج سیستم حمل آرد از کارخانه تا نانوایی را در کلاله نظارت می کنند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.