نشست مشورتی بخشدار پیشکمر با امامان جمعه شهرفراغی، پیشکمر و امامان جماعت بخش پیشکمر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=110461کپی به کلیپ‌بورد

نشست مشورتی بخشدار پیشکمر با امامان جمعه شهرفراغی، پیشکمر و امامان جماعت بخش پیشکمر

  به گزارش روابط عمومی بخشداری پیشکمر صبح امروز نشست مشورتی بخشدار پیشکمر با امامان جمعه شهر فراغی، پیشکمر و امامان جماعت بخش پیشکمر در سالن اجتماعات بخشداری برگزار شد.

در ابتدای جلسه حمیدزاده بخشدار پیشکمر به بیان مطالبی پیرامون جایگاه و نقش روحانیون در میان مردم و سوق دادن آنها جهت رسیدن به سعادت دنیوی و اخری پرداخت و بر استفاده مطلوب  از این ظرفیت برای فرهنگ سازی سطح بخش تاکید کرد.

وی در ادامه افزود: هدف از تشکیل جلسه را تعیین انتخاب اعضای شورای مشورتی روحانیون خواند و گفت: با تعیین شدن اعضاء قرار است مراسمات و گرامیداشت ها با هماهنگی لازم در جهت هر چه با شکوه تر برگزار کردن این نوع مراسمات را  در سطح بخش خواستار شد.

نشست مشورتی بخشدار پیشکمر با امامان جمعه شهرفراغی، پیشکمر و امامان جماعت بخش پیشکمر

 

نشست مشورتی بخشدار پیشکمر با امامان جمعه شهرفراغی، پیشکمر و امامان جماعت بخش پیشکمر

 

نشست مشورتی بخشدار پیشکمر با امامان جمعه شهرفراغی، پیشکمر و امامان جماعت بخش پیشکمر

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار کلاله در نشست با خادمیاران رضوی شهرستان گفت: وجود حرم مطهر امام رضا (ع) در شرق کشور مایه افتخار ما ایرانیان است و همه ما رسالت خطیری در امر حفظ و ترویج فرهنگ رضوی داریم.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی شهرستان گفت: ایجاد جامعه اسلامی با حاکمیت اسلامی هدف اهل بیت بود و یکی از وظایف مهمی که ما داریم معرفی صحیح اهل بیت به عنوان الگوهای حقیقی است.
فرماندار کلاله در اولین جلسه کارگروه ساماندهی گندم ، آرد و نان شهرستان در سال ۱۴۰۴ گفت: در سال گذشته میزان ۶۰ تن آرد ترمیمی و مناسبتی به این شهرستان اختصاص یافت که در بین خبازان توزیع شد.
صبح امروز مراسم غبارروبی آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) کلاله با حضور فرماندار، امام جمعه، خانواده معظم شهدا و جمعی از مدیران شهرستان برگزار شد.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار مرکزی و مدیران خدمات رسان شهرستان در روستای کنگور بخش مرکزی کلاله برپا شد.
صبح امروز فرماندار کلاله همراه با امام جمعه و جمعی از مدیران شهرستان از روند ساخت شبستان امیرالمومنین ع آستان مقدس امامزاده عبدالله ع کلاله بازدید کردند.