نشست فرماندار کلاله با اعضاء هیات اجرایی بخش پیشکمر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=121192کپی به کلیپ‌بورد

نشست فرماندار کلاله با اعضاء هیات اجرایی بخش پیشکمر

نشست فرماندار و رییس ستاد انتخابات شهرستان کلاله با اعضای هیات اجرایی بخش پیشکمر در بخشداری پیشکمر برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;علی اصغر بیانی فرماندار و رییس ستاد انتخابات شهرستان در این نشست با بیان این مطلب گفت:
انتخابات پیش رو از اهمیت خاصی برخوردار است و باتوجه به اینکه در معرض تهدیدات دشمنان و معاندین قرار داریم، همبستگی ملی در این برهه از زمان ضروری است.

فرماندار کلاله ضمن تاکید بر لزوم همکاری اعضا هیات اجرایی و هیات نظارت بر انتخابات بخش؛ افزود: همه ما وظیفه داریم در کنار هم و با حفظ انسجام و همدلی بستر های لازم برای برگزاری انتخابات با شکوه و دور از حاشیه را فراهم کنیم.

بیانی با اشاره به مسئولین خطیر عوامل برگزاری انتخابات؛ گفت:اعضاء هیات اجرایی سعی کنند در انتخاب عوامل شعب اخذ رای، از افراد مومن، معتمد و توانمند استفاده نمایند.

فرماندار کلاله در ادامه تاکید کرد:طراحی شعب اخذ رای باید به گونه ای باشد که روند رای گیری تسهیل شود و مردم در نهایت آسایش و آرامش امکان رای داشته باشند.

رییس ستاد انتخابات شهرستان کلاله خاطر نشان کرد: همه باید تلاش کنیم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوم اسفندماه سال جاری با رعایت اصل بی طرفی و قانون مداری برگزار گردد.

نشست فرماندار کلاله با اعضاء هیات اجرایی بخش پیشکمر

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.