فرودگاه کلاله ظرفیت عظیم توسعه شرق گلستان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=130678کپی به کلیپ‌بورد

فرودگاه کلاله ظرفیت عظیم توسعه شرق گلستان است

فرماندار کلاله در جلسه اعضای هیات اجرایی، نظارت و بازرسی ستاد انتخابات شهرستان با منتخب مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: فرودگاه  کلاله تنها متعلق به این شهر نیست بلکه به شرق استان تعلق دارد و راه‌اندازی آن ظرفیت عظیمی در فعالیت‌های اقتصادی استان ایجاد می‌کند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله; فرهاد شیبک فرماندار شهرستان کلاله در این جلسه گفت:بخشی از مشکلات آب شرب کلاله با پیگیری استاندار، نمایندگان و دستگاه‌های اجرایی حل شده اما رفع کامل مشکل آب شرب کلاله نیازمند رسیدگی و اقدامات جدی‌تر  است.

وی تعریض و بهسازی محور کلاله به مراو تپه به عنوان راه پر تردد و مواسلاتی پرخطر منطقه، تأمین روشنایی و بهسازی ترافیکی محدوده دوراهی کلاله، پیگیری و حل مشکل دیواره تخریب شده رودخانه در پایین دست پل میلاد در ورودی شهر کلاله را به عنوان مهمترین مشکلات شهرستان کلاله که باید هرچه سریعتر در جهت رفع آن اقدام شود، نام برد.

حسین بهنام، رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان کلاله در این جلسه ضمن تقدیر از مردمی که با حضور پرشور خود حماسه بزرگ را خلق کردند، افزود: شهرستان کلاله با وجود اقوام گوناگون رنگین کمان زیبایی از اقوام مختلف است که همه در کنار هم انتخاباتی سالم و باشکوه را به نمایش گذاشتند.

آیت الله سید محسن طاهری منتخب مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این جلسه با اشاره به اینکه انتخابات در سال گذشته برای نظام و انقلاب بسیار حساس و تایین‌کننده بود، گفت: دشمن تمام توان خود را به کار گرفته بود تا با کمرنگ کردن حضور مردم در انتخابات پشتوانه مردمی انقلاب را تضعیف کند.

وی با بیان اینکه با همت مردم و مسئولان امسال شاهد انتخابات پرشور بودیم، تصریح کرد: نخبگان، مسئولان دلسوز و نیروهای انقلابی همه به میدان آمدند و با همت جمعی نقشه شوم دشمنان را نقش برآب کرده و برگ زرین دیگری را در تاریخ افتخارات ایران ثبت کردند.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه منتخبین مردم در خبرگان باید مشکلات و مسائل مردم را بشنوند و به مسئولان بالادستی منتقل کنند، افزود: استان گلستان از ظرفیت‌های متنوع و کم نظیری در کشور برخوردار است که باید از این ظرفیت‌ها در جهت رشد و توسعه استان بهره گرفت.

آیت الله طاهری با تاکید اینکه عقب ماندگی‌ها در استان گلستان نیازمند عزم جهادی همه مسئولان و مردم است، افزود: حضور اقوام گوناگون در استان گلستان ظرفیت‌های زیادی را در استان ما ایجاد کرده که حضور پرشورتر در انتخابات استان یک نمونه از آن بود.

وی  ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم در انتخابات گفت: حضور نماینده اهل سنت برای اولین بار در مجلس خبرگان از استان گلستان را به فال نیک گرفته و امیدواریم منشأ خیرات و برکات زیادی در استان ما شود.

فرودگاه کلاله ظرفیت عظیم توسعه شرق گلستان است

فرودگاه کلاله ظرفیت عظیم توسعه شرق گلستان است

فرودگاه کلاله ظرفیت عظیم توسعه شرق گلستان است

فرودگاه کلاله ظرفیت عظیم توسعه شرق گلستان است

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مدیرکل تامین اجتماعی استان همراه با رییس تامین اجتماعی کلاله با حضور در فرمانداری با مهندس سالاری فرماندار شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مراسمی با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین، مدیران شهرستان در نمازخانه اداره آموزش و پرورش کلاله برگزار شد.
بمناسبت عید سعید قربان فرماندار کلاله بهمراه رئیس دفتر نماینده حوزه شرق گلستان، اعضای شورای تامین، سرپرست بهزیستی و جمعی از مدیران شهرستان، با افراد دارای معلولیت دیدار و ضمن تبریک عید سعید قربان، پای گفتگو با ولی نعمتان بهزیستی نشست.
طبق روال روزهای سه شنبه فرماندار کلاله بصورت رو در رو با تعدادی از شهروندان و مراجعه کنندگان دیدار و از نزدیک به مشکلات آنان رسیدگی کرد.
فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان ، معاون اداره کل غله استان‌ و مدیر جهاد کشاورزی کلاله از مراکز خرید گندم در شهرستان بازدید کردند و ضمن بررسی روند تحویل گندم، از نزدیک در جریان مشکلات و نیازهای کشاورزان قرار گرفتند.
مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، مدیران و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر کلاله برگزار گردید.