نسخه آزمایشی

عیادت وزیرجهادکشاورزی و استاندارگلستان با مهندس غراوی نماینده شرق استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=116094کپی به کلیپ‌بورد

عیادت وزیرجهادکشاورزی و استاندارگلستان با مهندس غراوی نماینده شرق استان

عیادت وزیرجهادکشاورزی وهیئت همراه و استاندارگلستان با مهندس غراوی نماینده شرق استان که در سانحه رانندگی دچار اسیب دیدگی شده بود.
در این دیدار که حمیدی فرماندار شهرستان کلاله و رئیس سازمان جهادکشاورزی ومدیرکل منابع طبیعی و مدیر امور اراضی استان نیز حضورداشتند در مورد راه حل های رفع اختلافات بین مردم و منابع طبیعی در روستاهای “قره قاچ” و “گچه سو” و “اوقچی” بحث و گفتگو شد.
در ادامه با تاکید استاندار محترم و نماینده شرق استان و دفاع فرماندار شهرستان؛ وزیر محترم جهادکشاورزی دستور حل موضوع را ظرف سه ماه اینده به رییس امور اراضی ورئیس جنگلها و مراتع کشور داد

عیادت وزیرجهادکشاورزی و استاندارگلستان با مهندس غراوی نماینده شرق استان

عیادت وزیرجهادکشاورزی و استاندارگلستان با مهندس غراوی نماینده شرق استان

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان، مشاور عالی استاندار گلستان، جمعی از مدیران استانی و شهرستان ؛ از زحمات فرهاد شیبک فرماندار سابق کلاله تجلیل و محمود سالاری به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان کلاله معارفه گردید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله;حاضرین در این مراسم، پس از قرائت فاتحه و عطر افشانی گلزار شهدا، یک بار دیگر با اهداف و آرمانهای امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس تجدید میثاق کردند و یاد و خاطره دلاورمردی ها، رشادت ها و جانفشانی های شهدای این شهرستان را گرامی داشتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسان فرمانداری کلاله;در این میز خدمت، تعدادی از شهروندان در ملاقات چهره به چهره با فرماندار کلاله، مدیران کل استان و مدیران شهرستان، مسائل و مشکلات خود را مطرح کرده و راهنمایی‌ های لازم برای حل و بررسی مشکلات موجود ارائه شد.
فرماندار کلاله در جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان گفت:طرح سیم به کابل در شهرستان کلاله طی دو ساله گذشته از ۳۰ درصد به ۶۷ درصد افزایش یافته که این امر باعث کاهش چشمگیر سرقت کابل در این شهرستان شده است.
فرماندار کلاله در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گفت: با تلاش اعضای کارگروه، آموزش خبازان و نظارت بازرسین آرد و نان کلاله؛ سرانه آرد یارانه ای شهرستان از بهمن ماه ۱۴۰۱ تا دی ماه ۱۴۰۳؛ ۱۵۷ هزار و ۷۲۰ کیلوگرم افزایش یافته است.