عملیات اجرایی شبکه آبرسانی به روستاهای یل چشمه سفلی ،جدید و قایراق داشلی کلاله آغاز شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102910کپی به کلیپ‌بورد

عملیات اجرایی شبکه آبرسانی به روستاهای یل چشمه سفلی ،جدید و قایراق داشلی کلاله آغاز شد

روز گذشته و در مراسمی با حضور فرماندار و دکتر رجبی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عملیات اجرایی شبکه آبرسانی به روستاهای یل چشمه سفلی ،جدید و قایراق داشلی کلاله آغاز شد

فرماندار کلاله در حاشیه در این مراسم گفت : 539 خانوار و اهالی این سه روستا از آب شرب سالم بهره مند می شوند .

وی با اشاره به اعتبار در نظر گرفته شده برای این پروژه گفت : اعتبار در نظر گرفته شده برای این پروژه که 17 کیلومتر طول کل شبکه آن است 3 میلیارد و یکصد و پنجاه میلیون تومان است .

رئیس امور آبفار روستایی شهرستان گفت : گام اولیه اجرای این پروژه با 800 میلیون تومان تخصیص و شروع می شود و انشاالله تا سال آینده شاهد بهره برداری این پروژه خواهیم بود .

این 3 روستا در 55 کیلومتری شرق کلاله و در حوزه بخش پیشکمر واقع شده اند .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.