طی ۶ماهه گذشته در شهرستان کلاله برای ۷۹۵ نفر اشتغال پایدار ایجاد شد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=116343کپی به کلیپ‌بورد

طی ۶ماهه گذشته در شهرستان کلاله برای ۷۹۵ نفر اشتغال پایدار ایجاد شد.

حمیدی فرماندار کلاله در جلسه اشتغال شهرستان گفت:طی ۶ماهه گذشته در شهرستان کلاله اسامی ۷۹۵ نفر برای اشتغال پایدار در سامانه (رصد اشتغال کشور) به ثبت رسیده است.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد اشتغال شهرستان که پنج شنبه,پنجم مهر ماه برگزارگردید;تصریح کرد:توسط ستاد اشتغال شهرستان ۳۲۴ پرونده با مبلغ ۲۳ میلیارد تومان با اشتغال زایی ۴۶۵ نفر به بانک های عامل ارسال شده است.
مهندس حمیدی در ادامه گفت:در حال حاظر ۱۳۷ پرونده اشتغال با اشتغال زایی ۲۰۹ نفر با اعتبار ۸ میلیارد تومان در بانک عامل پرداخت گردیده است.
 فرماندار کلاله خاطر نشان کرد:وام های اشتغال زایی از محل تبصره ۱۸ هم از ۲.۳ میلیارد تومان، ۹۰۰میلیون با اشتغال زایی ۲۴ نفر توسط بانک‌عامل پرداخت شده است.
رئیس ستاد اشتغال شهرستان ازمدیران خواستار شد:روزانه پیگیر پرونده های اشتغال زایی باشند و روزانه مسائل و موانع را رصد و گزارش کار دهند.
ایشان با انتقاد از برخی دستگاهای شهرستان خواستار تسریع در ثبت اشتغال ایجاد شده توسط ادارات در سامانه رصد گردید تا آمار واقعی و دقیق اشتغال شهرستان مشخص شود.
نماینده عالی دولت با انتقاد ازعملکرد برخی بانک های عامل هم گفت:با بانک هایی که در پرداخت تسهیلات روستایی ضعیف عمل میکنند،به جد برخورد می شود.
مهندس حمیدی با اشاره به طرح کارورزی فارغ التحصیلان فوق دیپلم به بالا هم گفت:تمامی فارغ التحصیلان واجد شرایط می توانند در واحدهای خصوص جهت مهارت آموزی و آموزش تجربی جذب شوند.
وی ادامه داد:فارغ التحصیلان علاوه بر بالا بردن دانش فنی؛حقوق ماهیانه ۴۰۰ هزار تومان و حق بیمه به مدت ۹ ماه از تاریخ شروع به کار توسط دولت تدبیر دریافت نمایند.

طی ۶ماهه گذشته در شهرستان کلاله برای ۷۹۵ نفر اشتغال پایدار ایجاد شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

به منظور بررسی روند خدمت رسانی به شهروندان در ایام تعطیل ،فرماندار شهرستان کلاله از مراکز خدماتی، امدادی و انتظامی بازدید کردند.
یکصد و هشتادمین مراسم نکوداشت شاعر نامدار ایرانی مسکین قلیچ با حضور فرماندار کلاله، نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ، جمعی از مدیران و هنرمندان شهرستان در مراتع سرسبز حاج حسن برگزار گردید .
فرماندار شهرستان کلاله در پیامی نهم اردیبهشت ماه روز شوراها را تبریک گفت.
جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان کلاله به ریاست فرماندار شهرستان و با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد و در این نشست، ضمن بررسی پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای شهرستان، بر اولویت‌بندی پروژه‌ها و تخصیص بهینه اعتبارات تأکید شد.
فرماندار کلاله با صدور پیامی روز معلم را به تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت بویژه معلمان این شهر تبریک گفت.
صبح روز جمعه دوازدهم اردیبهشت ماه محمود سالاری فرماندار شهرستان به اتفاق سرپرست آموزش و پرورش کلاله، از حوزه های برگزاری آزمون سراسری کنکور سال ۱۴۰۴ در شهرستان بازدید کردند.