شهروندان تا نابودی ویروس کرونا دستور العمل‌های بهداشتی را رعایت کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=122464کپی به کلیپ‌بورد

شهروندان تا نابودی ویروس کرونا دستور العمل‌های بهداشتی را رعایت کنند

سرپرست فرمانداری کلاله در جلسه ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا با بیان این مطلب گفت: مردم برای مبارزه با این ویروس منحوس ماسک بزنند و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;محمد ابراهیمی سرپرست فرمانداری کلاله در این جلسه از برگزاری مجالس عروسی و تجمعات در شهرستان انتقاد کرد و گفت: برگزاری اینگونه مراسمات باعث افزایش تعداد مراجعین به بیمارستان شده و آمار بیماران بستری کرونایی را افزایش می دهد.

ابراهیمی در این جلسه به برگزاری کنکور در شهرستان و مجالس عزاداری محرم اشاره کرد و گفت:تمامی تمهیدات لازم برای سلامت “فرزندانمان” در آزمون سراسری فراهم شده است؛ ضمن اینکه در مورد مراسمات ایام محرم نیز جلسات توجیهی با هیئت ها ، روحانیون و امنای مساجد برای تشریح دستورالعمل های بهداشتی برگزار شده است.

دکتر آتا سرپرست مرکز بهداشت کلاله نیز در این جلسه اظهار داشت: باید به مردم آگاهی داد، با توجه به عدم تهیه و تولید داروی کاملا مؤثر و واکسن مقابله با این ویروس؛ زندگی نمی تواند بصورت عادی باشد.

دکتر آتا افزود:به کمک درمانگران بیایی و با رعایت پروتکل های بهداشتی و عدم برگزاری مجالس ختم و عروسی با این ویروس مبارزه کنیم.

شهروندان تا نابودی ویروس کرونا دستور العمل‌های بهداشتی را رعایت کنند

شهروندان تا نابودی ویروس کرونا دستور العمل‌های بهداشتی را رعایت کنند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.