شروع پروژه شن ریزی و بهسازی معابرروستای چشمه نیل بخش مرکزی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=108647کپی به کلیپ‌بورد

شروع پروژه شن ریزی و بهسازی  معابرروستای چشمه نیل بخش مرکزی

 

بخشدار مرکزی از پروژه بهسازی وشن ریزی معابر روستای چشمه نیل بازدید نمود

محمد ابراهیمی بخشدار مرکزی گفت :روستاهای چشمه نیل وآیدرویش بخش مرکزی اخیرا به شهر الحاق شده وطی ماه های آینده باید تحویل شهرداری گردد ودر حال حاضر معابر روستا نامناسب بوده ونیاز به شن ریزی وبهسازی داشت که هم اکنون با اعتباری بالغ بر 250 میلیون ریال از منابع مالی دهیاری درحال اجرای پروژه بهسازی میباشیم

شروع پروژه شن ریزی و بهسازی  معابرروستای چشمه نیل بخش مرکزی

 

شروع پروژه شن ریزی و بهسازی  معابرروستای چشمه نیل بخش مرکزی

 

شروع پروژه شن ریزی و بهسازی  معابرروستای چشمه نیل بخش مرکزی

 

شروع پروژه شن ریزی و بهسازی  معابرروستای چشمه نیل بخش مرکزی

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار کلاله در اولین جلسه کارگروه ساماندهی گندم ، آرد و نان شهرستان در سال ۱۴۰۴ گفت: در سال گذشته میزان ۶۰ تن آرد ترمیمی و مناسبتی به این شهرستان اختصاص یافت که در بین خبازان توزیع شد.
صبح امروز مراسم غبارروبی آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) کلاله با حضور فرماندار، امام جمعه، خانواده معظم شهدا و جمعی از مدیران شهرستان برگزار شد.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار مرکزی و مدیران خدمات رسان شهرستان در روستای کنگور بخش مرکزی کلاله برپا شد.
صبح امروز فرماندار کلاله همراه با امام جمعه و جمعی از مدیران شهرستان از روند ساخت شبستان امیرالمومنین ع آستان مقدس امامزاده عبدالله ع کلاله بازدید کردند.
در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.