سرشماری عمومی نفوس و مسکن در کلاله به اتمام رسید

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=109812کپی به کلیپ‌بورد

 سرشماری عمومی نفوس و مسکن در کلاله به اتمام رسید

برزگر فرماندار کلاله در جلسه ستاد سرشماری با تقدیر از عوامل اجرایی گفت نتایج این سرشماری تا اواخر ماه اعلام خواهد شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله نصرت برزگر در جلسه اختتامیه و جمع بندی ستاد سرشماری عمومی نفوس و مسکن شهرستان با اعلام این خبر گفت : با همیاری و همدلی مردم در دو مرحله سرشماری اینترنتی و حضوری خوشبختانه با وجود پراکندگی و عدم استرسی مردم به وسایل ارتباط جمعی در برخی روستاها توانستیم در مدت مقرر سرشماری را به اتمام برسانیم .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار کلاله با صدور پیامی روز ملی ایمنی و حمل و نقل را تبریک گفت.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایتمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای کورلر بخش پیشکمر کلاله برپا شد.
فرماندار کلاله در نشست با خادمیاران رضوی شهرستان گفت: وجود حرم مطهر امام رضا (ع) در شرق کشور مایه افتخار ما ایرانیان است و همه ما رسالت خطیری در امر حفظ و ترویج فرهنگ رضوی داریم.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی شهرستان گفت: ایجاد جامعه اسلامی با حاکمیت اسلامی هدف اهل بیت بود و یکی از وظایف مهمی که ما داریم معرفی صحیح اهل بیت به عنوان الگوهای حقیقی است.
فرماندار کلاله در اولین جلسه کارگروه ساماندهی گندم ، آرد و نان شهرستان در سال ۱۴۰۴ گفت: در سال گذشته میزان ۶۰ تن آرد ترمیمی و مناسبتی به این شهرستان اختصاص یافت که در بین خبازان توزیع شد.
صبح امروز مراسم غبارروبی آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) کلاله با حضور فرماندار، امام جمعه، خانواده معظم شهدا و جمعی از مدیران شهرستان برگزار شد.