سازمان های مردم نهاد از مظاهر نوع دوستی و همدلی هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=131343کپی به کلیپ‌بورد

سازمان های مردم نهاد از مظاهر نوع دوستی و همدلی هستند

فرماندار کلاله در نشست با کارکنان کمیته امداد امام خمینی ره و سازمان های مردم نهاد شهرستان گفت:سازمان های مردم نهاد و خیریه ها بدون شک از مظاهر نوع دوستی و همدلی انسانی هستند که در طول تاریخ نقش ارزنده ای در ارتقا سطح زندگی افراد محروم و نیازمند داشته اند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله;فرهاد شیبک فرماندار کلاله ضمن تقدیر از زحمات کارکنان کمیته امداد و موسسات نیکوکاری این مجموعه در خدمت بی منت به نیازمندان جامعه؛ گفت: مراکز نیکوکاری برخواسته از دل مردم و آشنا به مشکلات مردم هستند که در طول سال از نیازمندان دستگیری میکنند.

وی همچنین بیان کرد:مراکز نیکوکاری و خیریه ها بازوان کمکی دولت در تامین نیازهای اجتماعی جامعه هستند و با جمع آوری کمک های مالی  و منابع دیگر ، به ارائه خدمات به افراد نیازمند می پردازند.

در ادامه جلسه؛ بمناسبت هفته دولت، از زحمات و حمایت های فرماندار شهرستان توسط رییس کمیته امداد امام خمینی ره و مراکز نیکوکاری و خیریه  کلاله تجلیل بعمل آمد.

سازمان های مردم نهاد از مظاهر نوع دوستی و همدلی هستند

سازمان های مردم نهاد از مظاهر نوع دوستی و همدلی هستند

سازمان های مردم نهاد از مظاهر نوع دوستی و همدلی هستند

سازمان های مردم نهاد از مظاهر نوع دوستی و همدلی هستند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی ره با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه کلاله، امام جمعه شهر فراغی و جمعی از مدیران در روستای قودنه سفلی برگزار گردید.
فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت: به مناسبت عید سعید قربان و به منظور تأمین نان مورد نیاز شهروندان، ۲۲ تن آرد مناسبتی و ترمیمی بین ۱۱۲ نانوایی دولتی شهری و روستایی شهرستان توزیع شده است.
نشست هم‌اندیشی فرماندار کلاله با خیرین مدرسه‌ساز شهرستان با هدف تقویت نهضت ملی مدرسه‌سازی و بررسی راهکارهای رفع موانع موجود در پروژه‌های آموزشی برگزار شد.
در آیینی با حضور فرماندار، امام جمعه ، فرمانده ناحیه سپاه کلاله ، فرمانده انتظامی و جمعی از مدیران شهرستان؛ کاروان راهیان نور شهرستان کلاله عازم مناطق عملیاتی غرب کشور شدند.
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، جشن وصال با حضور فرماندار ، جمعی از مدیران و اقشار مختلف مردم و جوانان در سالن صدف شهرستان کلاله برگزار شد.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های شهرستان گفت:: برگزاری جشن‌های غدیر باید با مشارکت مستقیم مردم انجام شود تا شور و نشاط اجتماعی در جامعه تقویت گردد.