زمینه حضور رئیس جمهور در شهرستان مهیاست

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101467کپی به کلیپ‌بورد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله در جلسه ای که بمنظور برنامه ریزی و هماهنگی سفر ریاست محترم جمهوری در فرمانداری کلاله تشکیل شد فرماندار کلاله با تاکید این خبر گفت : زمینه حضور دکتر روحانی در استان و معاونین ایشان در شهرستان محیاست .

بر پایه این گزارش در این جلسه که با حضور فرماندار، اعضای ستادی ، شهردار و رئیس شورای شهر، مشاورین فرماندار و فعالین عرصه سیاسی شهرستان تشکیل شد نصرت برزگر با بیان این مطلب گفت: طی جلسات متعددی که با روسای ادارات، بخشداران و دهیاران،مسئولین شهر و فعالین سیاسی و فرهنگی شهرستان داشتیم تمامی مسایل مربوط به حضور رئیس جمهور محترم رصد شد و انشالله شاهد حضور پرشور و سراسر شعور مردم فهیم منطقه در این مراسم خواهیم بود . 

وی خاطرنشان کرد دولت تدبیر و امید طی مدت کوتاهی که چرخه قدرت را به دست گرفته شاهد موفقیت های زیادی در عرصه های بین المللی بویژه در بحث مذاکرات 5+1 با قدرت های خارجی و عرصه اقتصادی داخلی بودیم . 

زمینه حضور رئیس جمهور در شهرستان مهیاست

 

زمینه حضور رئیس جمهور در شهرستان مهیاست

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.