زمین‌های زراعی اطراف رودخانه‌ها بر اثر جاری شدن سیل از بین رفته است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=104590کپی به کلیپ‌بورد

زمین‌های زراعی اطراف رودخانه‌ها بر اثر جاری شدن سیل از بین رفته است

فرماندار کلاله گفت: بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب، بیشتر زمین‌های زراعی اطراف رودخانه‌ها را از بین برده است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله ، نصرت برزگر اظهار داشت: بارش شدید باران از ساعت 12 تا 3 بامداد دیروز سبب بالا آمدن آب رودخانه ها و جاری شدن سیلاب در منطقه شد که به سبب جلوگیری از خسارت‌های احتمالی محور اصلی مراوه‌تپه به کلاله در محدوده حاجی بیک به قاپان بسته شد اما با فروکش کردن سیلاب این محور بازگشایی شده است.

وی افزود:بر اثر این سیلاب 2 دهنه پل در منطقه یل چشمه شهرستان کلاله از بین رفته و به زمین‌های کشاورزی اطراف رودخانه‌ها خسارت‌های فراوانی وارد شده است.

فرماندار کلاله با اشاره به اینکه برق همه روستاها در این شهرستان وصل شده، تصریح کرد: برخی از راه‌های روستائی شهرستان کلاله به خصوص روستاهای اطراف رودخانه‌ها نیز آسیب دیده اما همه محورها بازگشائی شده است.

برزگر اظهار کرد: براساس پیش‌بینی هواشناسی، فرداشب وضعیت بارش و احتمال جاری شدن سیلاب بسیار شدیدتر از امروز خواهد بود و هشدارهای لازم به مردم منطقه داده شده است.

هواشناسی و مدیریت بحران استان گلستان احتمال جاری شدن سیلاب از روز جمعه تا سه شنبه هفته جاری را پیش بینی کرده بود.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.