دیدار فرماندار کلاله با معاون صندوق کارآفرینی استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=108625کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار کلاله با معاون صندوق کارآفرینی استان

معاون صندوق توسعه کارآفرینی استان با فرماندار کلاله دیدار و گفتگو کرد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله در این دیدار نصرت برزگر فرماندار با اشار هبه ظرفیتهای صندوق در توسعه کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای کارگاه ها و صنایع کوچک روستایی و شهری خواستار ایجاد زمینه رونق کسب و کار برای مردم شهرستان شد و گفت : صندوق کارآفرینی با تسهیلات کم بهره و بلند مدت می تواند نقش موثری در توسعه و رونق کسب و کار و رفع بیکاری در منطقه باشد .

در این دیدار باقری معاون صندوق نیز با ارائه گزارشی از روند و عملکرد این صندوق گفت : صندوق توسعه کار آفرینی از 10 الی 100 میلیون تومان تسهیلات با 4 درصد سود و بدون سپرده به طرح های اشتغالزا اعطا میکند .

در ادامه این دیدار توافق شد تا اداره صندوق در کلنگ زنی و احداث شود .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مدیرکل تامین اجتماعی استان همراه با رییس تامین اجتماعی کلاله با حضور در فرمانداری با مهندس سالاری فرماندار شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مراسمی با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین، مدیران شهرستان در نمازخانه اداره آموزش و پرورش کلاله برگزار شد.
بمناسبت عید سعید قربان فرماندار کلاله بهمراه رئیس دفتر نماینده حوزه شرق گلستان، اعضای شورای تامین، سرپرست بهزیستی و جمعی از مدیران شهرستان، با افراد دارای معلولیت دیدار و ضمن تبریک عید سعید قربان، پای گفتگو با ولی نعمتان بهزیستی نشست.
طبق روال روزهای سه شنبه فرماندار کلاله بصورت رو در رو با تعدادی از شهروندان و مراجعه کنندگان دیدار و از نزدیک به مشکلات آنان رسیدگی کرد.
فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان ، معاون اداره کل غله استان‌ و مدیر جهاد کشاورزی کلاله از مراکز خرید گندم در شهرستان بازدید کردند و ضمن بررسی روند تحویل گندم، از نزدیک در جریان مشکلات و نیازهای کشاورزان قرار گرفتند.
مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، مدیران و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر کلاله برگزار گردید.