دیدار فرماندار کلاله با رئیس جدید اداره ورزش و جوانان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=112500کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار کلاله با رئیس جدید اداره ورزش و جوانان

پس از انتصاب رئیس اداره ورزش و جوانان فرماندار
کلاله با چهره پرداز رئیس جدید اداره ورزش و جوانان دیدار و گفتگو کرد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله در
این دیدار برزگر فرماندار کلاله با تبریک انتصاب ایشان بعنوان رئیس اداره ورزش و جوانان
با اشاره به گستردگی حوزه ورزش وجوانان گفت : یکی از اولویتهای اصلی حوزه ورزش نظارت
بر سالنهای ورزشی ، نظم دهی و انضباط سالن ها و نظارت بیشتر بر باشگاه داران و هیاتهای
ورزشی است که باید در این مقوله بازنگری جدی صورت بگیرد .

وی در ادامه با حمایت از حوزه ورزش گفت : در حوزه بهداشت گامهای
مثبت و موثری در راستای توسعه حوزه های درمانی برداشته شد و ورزش بعنوان محور پیشگیری
مورد حمایت ماست و بزودی در ماه های آتی برنامه ها و پروژه های موثری در راستای اعتلای ورزش شهرستان برداشته
خواهد شد

چهره پرداز در این نشست با اشاره به اعتبارت اندک
حوزه ورزش گفت : نیاز به مرمت سقف سالنها و کف پوش 3 سالن 22 بهمن ، قره قوزی و خوجلر
داریم که از این رو و با عنایت به استفاده گسترده جوانان از سالنهای ورزشی میطلبد
تا توجه ویژه ای به این حوزه شود .

در این نشست به درخواست فرماندار رئیس هیات تکواندو
که برعهده ایشان بود تغییر کرد .

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.