دیدار فرماندار کلاله با دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=104186کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار کلاله با دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی

فرماندار کلاله در دیدار با دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی شهرستان گفت: دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها بعنوان نمایندگان مردم نقش بسزایی در رشد و توسعه مولفه های فرهنگی ،اقتصادی ،اجتماعی و زیست محیطی در روستاها دارند .

برزگر در ادامه افزود : دهیاری می تواند برای روستا تاثیرگذار باشد که تمام وقت در خدمت روستا باشد و برنامه مدونی برای توسعه روستا ترسیم کند .

وی از دهیاران خواست تا مسایل و مشکلات روستا را از طریق بخشداران پیگیری کنند تا مبادا وقفه ای در خدمت به اهالی و توسعه روستا رخ دهد .

در ادامه این جلسه دهیارن به نوبت مشکلات روستای خود را مطرح کردند و با حضور روسای ادارات موارد مطروحه مورد بررسی قرار گرفت .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.