دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=108341کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

بمناسبت هفته بهزیستی ، فرماندار کلاله به همراه مهندس غراوی نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی استان با پرسنل اداره بهزیستی شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله ، در این دیدار نصرت برزگر فرماندار کلاله با اشاره به پراکندگی روستاها و میزان درآمد و آسیب پذیری خانوارها گفت : بهزیستی در توانمندسازی خانوارهای محروم و آسیب پذیر و در معرض خطر رسالت سنگینی بر دوش دارد و از این رو از مقامات استانی انتظار داریم تا با مددرسانی و نگاه ویژه به این شهرستان دستگیر مردم و مددجویان محروم این خطه باشند .

مهندس غراوی نماینده مردم شهرستان نیز توانمندسازی خانواده های تحت پوشش و توسعه مشاغل خرد و خانگی در بین مددجویان آسیب پذیر برای تامین امرار و معاش و هزینه زندگی و ایجاد تولیدی را از ضروریات این و اهداف ویژه این نهاد برشمرد وگفت : بهزیستی باید علاوه بر توانمندسازی و حمایت از خانوده های تحت پوشش شیوه استقلال مالی را با تسهیلاتی که برای آنان در نظر گرفته اند را فراهم کند.

خانم رحمانی مدیرکل بهزیستی که خود نیز مدتی رئیس اداره کلاله و مراوه تپه بود با ارزیابی مثبت اداره کلاله گفت : در اداره کلاله با وجود برخی مشکلات و کاستی های موجود و پوشش بیش از 4000 هزار مددجو اقدامات مثبت و خوبی در راستای حمایت از اقشار آسیب پذیر صورت گرفته .

وی با اشاره به نیاز مراکز ترک اعتیاد گفت : در شهرستان کلاله 2 کمپ ترک اعتیاد ثابت وجود دارد که یکی هم در حال احداث است و باتوجه به نیاز و کمبود کمپ ترک اعتیاد بانوان نیاز به احداث کمپی ویژه بانوان داریم تا قسمت اعظم بانوان آسیب دیده و در معرض خطر را به این مراکز هدایت کنیم .

رحمانی افزود : انشالله تا 1 ماه آتی کلنگ احداث ساختمان بهزیستی زده خواهد شد .

فشایی رئیس اداره بهزیستی کلاله نیز با برشمرد برخی مسایل و مشکلات حوزه شهرستان گفت : یکی از مشکلات اساسی اداره شهرستان نداشتن مکان اداری مناسب و حقوق و مزایای پایین پرسنل این اداره است .

پس از این جلسه با حضور در منزل یکی از مددجویان تحت پوشش اداره بهزیستی ضمن دیدار به بررسی مشکلات فراروی ایشان پرداختند .

دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

 

دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

 

دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

 

دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مدیرکل تامین اجتماعی استان همراه با رییس تامین اجتماعی کلاله با حضور در فرمانداری با مهندس سالاری فرماندار شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مراسمی با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین، مدیران شهرستان در نمازخانه اداره آموزش و پرورش کلاله برگزار شد.
بمناسبت عید سعید قربان فرماندار کلاله بهمراه رئیس دفتر نماینده حوزه شرق گلستان، اعضای شورای تامین، سرپرست بهزیستی و جمعی از مدیران شهرستان، با افراد دارای معلولیت دیدار و ضمن تبریک عید سعید قربان، پای گفتگو با ولی نعمتان بهزیستی نشست.
طبق روال روزهای سه شنبه فرماندار کلاله بصورت رو در رو با تعدادی از شهروندان و مراجعه کنندگان دیدار و از نزدیک به مشکلات آنان رسیدگی کرد.
فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان ، معاون اداره کل غله استان‌ و مدیر جهاد کشاورزی کلاله از مراکز خرید گندم در شهرستان بازدید کردند و ضمن بررسی روند تحویل گندم، از نزدیک در جریان مشکلات و نیازهای کشاورزان قرار گرفتند.
مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، مدیران و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر کلاله برگزار گردید.