دیدار شهردار و اعضاء شورای شهر کلاله با سرپرست فرمانداری شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118580کپی به کلیپ‌بورد

دیدار شهردار و اعضاء شورای شهر کلاله با سرپرست فرمانداری شهرستان

شهردار و اعضاء شورای شهر کلاله ضمن حضور در فرمانداری کلاله با بیانی سرپرست فرمانداری کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;بیانی سرپرست فرمانداری کلاله در این نشست بر خدمات رسانی مطلوب به شهروندان تاکید کرد و گفت: شهرداری و اعضای شورای شهر باید با پشتکار ،تعامل و همکاری در رسیدگی به عمران و امور شهری و خدمت رسانی مطلوب به شهروندان اهتمام ویژه ای داشته باشند.
وی هدف اصلی شورای شهر را رضایتمندی مردم عنوان کرد و گفت:شهرداری در کنار شورای شهر با شهروندان ارتباط مستمر داشته باشند و با انجام تکالیف امور شهری؛ با عث رضایتمندی شهروندان شوند.
بیانی در ادامه خاطر نشان کرد:شهرداری و شورای شهرباید با پرهیز از قوم گرایی و با یک برنامه ریزی مدون برای پیشرفت و توسعه متوازن در سطح شهر تلاش کنند.
سرپرست فرمانداری کلاله در پایان خواستار شد:شهرداری جهت استقبال از بهار و مسافرین نوروزی؛ سیما و منظر شهری و …را آماده سازی کند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.