دیدار بخشدار پیشکمر کلاله با خانواده معظم شهداء

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=120174کپی به کلیپ‌بورد

در پنجمین روز از بزرگداشت هفته دولت؛ بخشدار پیشکمر بهمراه رئیس بنیاد شهید شهرستان و مسئولین بخش با خانواده های شهیدان مردی در روستای حاجی بیگ سفلی و تات زاده درشهرفراغی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی; بخشدار پیشکمر در این دیدارها ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر گفت: شهیدان رجایی و باهنر ، خدمتگزاران صدیق نظام بودند که همه هستی شان را در راه نظام و انقلاب و اسلام فدا کردند.
وی با بیان اینکه هفته دولت تجدید پیمانی است با آرمانهای شهدا و امام شهدا و تجدید بیعتی است با مقام عظمای ولایت ، اظهار داشت : کمترین کارممکن که می توانیم در این هفته انجام دهیم، این است که با دیدار خانواده های معظم شهدا، یاد این عزیزان را گرامی داشته و باخدمتگزاری و تلاش در جهت رفع مشکلات مردم و در جهت اهداف آنان حرکت نماییم.
در پایان بخشدار و مسئولین هدایایی به رسم یادبود به خانوادهای شهدا اهدا نمودند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.