دهیاران بازوان توانمند برای مسئولان در حوزه روستایی هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123282کپی به کلیپ‌بورد
 دهیاران بازوان توانمند برای مسئولان در حوزه روستایی هستند
بخشدار پیشکمر در جلسه دهیاران تمام وقت،گفت: دهیاران بازوان توانمند برای مسئولان در حوزه روستایی هستند و باید حضوری فعال در روستا داشته باشند و مشکلات و نیازمندی های روستاهای خود را به گوش مسئولان برسانند.
 وی دهیاران را بعنوان مدیران حوزه روستایی یاد و اظهار کرد: از دهیاران انتظار داریم در حوزه عمل خود اقدامات مناسبی برای مردم انجام دهند.
 مردی خاطر نشان کرد: دهیاران مشکلات روستا را الویت بندی نموده و با برنامه ریزی در راستای رفع آن قدم بردارند و گزارش عملکرد خویش را بصورت  هفته ای به بخشداری اعلام نمایند.
بخشدار پیشکمر با تاکید بر اینکه تخصیص اعتبارات به دهیاری در جهت توسعه روستاها هزینه شود، گفت: دهیاران باید تمامی منابع تخصیص داده شده به روستاهایشان را در جهت توسعه زیرساخت ها هزینه نمایند.
 مردی به مسائل فرهنگی روستا پرداخت و گفت: با توجه به اینکه درصدی از اعتبارات دهیاری مربوط به مسائل فرهنگی است دهیاران باید در کنار انجام کارهای عمرانی به مسائل فرهنگی روستاها نیز توجه کنند.
 در پایان این جلسه مطالبي در خصوص لزوم پيگيري امورات عمراني سطح روستا، اعلام بموقع گزارشات سیاسی و وقایع روز،جلوگيري از ساخت و ساز غير مجاز، بیمه منازل مسکونی، تسهیلات قرض الحسنه روستایی ، جلب مشاركت مردم در انجام امورات سطح روستا،بیان و بر اجرای آنها تاکید شد. 

دهیاران بازوان توانمند برای مسئولان در حوزه روستایی هستند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.