در شورای حفاظت از منابع آب کلاله ضوابط ایجاد تعادل بین منابع بررسی شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=103598کپی به کلیپ‌بورد

در شورای حفاظت از منابع آب کلاله ضوابط ایجاد تعادل بین منابع بررسی شد

فرماندار کلاله در جلسه شورای حفاظت از منابع آب گفت : خشکسالی های سالهای اخیر ، برداشت های بی رویه از منابع زیرزمینی و سمت و سوی کشاورزان به کشت های پرمصرف ،حفظ و حراست از منابع آب بعنوان اصلی ترین عامل در توسعه پایدار کشور از سوی مدیران و مردم را ضروری کرده است .

برزگر در ادامه افزود : اولین گام باید اطلاع رسانی و آگاهی بخشی باشد و در مرحله های بعد اقدامات قانونی برای جلوگیری از برداشت های غیرقانونی انجام گیرد .

وی در ادامه اظهار کرد : در اجرای قانون باید جدی بود تا اثرگذاری بهتری داشته باشد .

ثابتی رئیس اداره آّ شهرستان گفت : عمده تخلفات در حفر چاه غیرمجاز و اضافه برداشت از چاه های مجاز و همچنین نصب منصوبات غیرمجاز در چاههای مجاز است که باید به آن پرداخت .

وی گفت : هزار حلقه چاه مجاز هم اکنون از آّهای زیرزمینی برای کشاورزی استفاده می کنند که در کنار آن حدود 500 حلقه چاه غیرمجاز فعال هستند .

علیزاده رئیس جهاد کشاورزی گفت : یکی از راههای کاهش مصرف آب تغییر کشت از محصولات پرمصرف به آب کم مصرف یکی از راهکارها می باشد و باید به کشاورزان آگاهی داد که موضوع خشکسالی جدی است .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رییسی و شهدای خدمت با حضور فرماندار، امام جمعه ، مدیران و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر کلاله برگزار گردید.
فرماندار کلاله در جلسه شورای اداری گفت: :تکریم ارباب رجوع اولویت کاری مدیران شهرستان قرار گیرد و ادارات ملزم هستند که با مردم متواضعانه برخورد کنند و بدنبال رفع مشکلات آنان باشند.
فرماندار شهرستان کلاله:
فرماندار کلاله در نشست با دهیاران شهرستان گفت:دهیاران به عنوان مدیران اجرایی روستاها، حلقه ارتباط مسئولان با مردم هستند و باید با تلاش بیشتر و کمک دستگاه‌های اجرایی زمینه خدمات‌رسانی هرچه بیشتر به مردم را فراهم کنند.
فرماندار کلاله در جلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان شهرستان گفت: طی بررسی های بازرسین آرد و نان ، برخی خبازان روستایی نان مطلوبی تولید نمی‌کنند که طی ۴۸ ساعت آینده علت کاهش کیفیت نان واحد‌های روستایی بررسی و مرتفع گردد
محمود سالاری فرماندار شهرستان با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز کلاله از بخش‌های مختلف این مرکز آموزشی بازدید کرد.
مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رییسی و شهدای خدمت با حضور فرماندار، امام جمعه ، مدیران و اقشار مختلف مردم در دهستان کنگور بخش مرکزی کلاله برگزار گردید.