خبازان متخلف کلاله ۳۵ میلیون ریال جریمه شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123107کپی به کلیپ‌بورد

خبازان متخلف کلاله ۳۵ میلیون ریال جریمه شدند

سرپرست فرمانداری کلاله در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان با بیان این مطلب گفت:طی دوماهه گذشته ۱۹۵ مورد بازرسی توسط بازرسان آرد و نان صورت گرفت که منجر به تشکیل ۱۳ پرونده تخلف گردید.
محمد ابراهیمی سرپرست فرمانداری کلاله اظهار داشت:پرونده نانوایان متخلف با مبلغ ۳۵ میلیون و ۸۵۰ میلیون ریال جریمه به سازمان تعزیرات حکومتی جهت پرداخت ارسال شدند.
سرپرست فرمانداری کلاله عمده تخلفات نانوایان را عدم رعایت دستورالعمل بهداشتی، عدم رعایت پخت، کم فروشی و‌‌..برشمرد و گفت:تلاش شود تا نان با کیفیت به دست مردم برسد و بازرسان ما در این زمینه نظارت بر نانوایی‌ها را تشدید نمایند.
ابراهیمی تودرواری در ادامه مطالبش یاد آور شد:در حال حاضر از لحاظ تامین گندم و آرد مشکلی در شهرستان کلاله وجود ندارد و در صورت عدم پخت آرد سهمیه‌ای و ورود آرد به بازار آزاد با متخلفان بجد برخورد می‌شود.
 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.