حماسه 9 دی نشانگر بصیرت مردم در پیروی از ولایت فقیه بود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101642کپی به کلیپ‌بورد

حماسه 9 دی نشانگر بصیرت مردم در پیروی از ولایت فقیه بود

برزگر فرماندار کلاله در جلسه ستاد بزرگداشت سالروز حماسه 9 دی با بیان این سخن گفت : مردم ما همیشه در مقابل هر کس، در هر مقام و منصب و قدرتی که بخواهد خطوط قرمز نظام را بشکند خواهند ایستاد . 

وی افزود : اگر می بینیم در کشورهای اطراف مشکلات حادی وجود دارد به دلیل نداشتن اصل مترقی ولایت فقیه است . 

فرماندار کلاله گفت : انشالله در مراسم 9 دی ضمن یادآوری حرکت بصیرتی مردم در سال 88 با رعایت اخلاق اسلامی ضرورتهای امروز جامعه را به مردم یادآور شویم . 

حجت الاسلام کشیری امام جمعه کلاله هم در سخنانی گفت : موضوع انتخابات بهانه فتنه شده بود در حالی که همه این حرکات حاکی از نقشه های گسترده دشمنان داخلی و خارجی برای مقابله با نظام و انقلاب بود.

امام جمعه کلاله گفت : این نظام و مملکت خون بهای شهداست که باید در حفظ آن بسیار تلاش کنیم.

حجت السلام کشیری ادامه داد : سرنوشت مدیریت خود را زیر سایه ولی فقیه برای خدا قرار دهیم تا ماندگار شویم.

وی گفت: خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهیم.که خدا ما را بزرگ میکند.

حجت السلام دیلمی رییس تبلیغات اسلامی روز 9 دی را روز بزرگی دانست که در آن ملت فهیم ایران حماسه آفرید.

وی گفت: مردم نشان دادن که خیلی از مواقع از نخبگان جلوتر هستند.

وی گفت: این روز،روز پالایش انقلاب از خواص بی بصیرت بود و بعنوان انقلابی بزرگ در دل انقلاب حاصل شد . 

حجت الاسلام دیلمی افزود: انشالله با برنامه ریزی درست این روز را در کلاله با حضور گسترده مردم بعنوان رزم آیش فرهنگ برپا خواهیم داشت . 

در ادامه این جلسه چند تن از مدیران مطالبی بیان کردند و برنامه های خود را در ارتباط با 9 دی بیان کردند . 

در این جلسه اعلام شد ، تجمع برزگ عاشقان ولایت 9 دی ماه ساعت 10 صبح در میدان امام خمینی (ره) کلاله وشهر فراغی برگزار می شود 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.