جلسه هماهنگی برگزاری چهاردهمین جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن در کلاله برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118815کپی به کلیپ‌بورد

جلسه هماهنگی برگزاری چهاردهمین جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن در کلاله برگزار شد

جلسه هماهنگی برگزاری چهاردهمین جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن در کلاله با ریاست بیانی سرپرست فرمانداری کلاله و سایر اعضا در سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;

یانی سرپرست فرمانداری کلاله در جلسه هماهنگی برگزاری چهاردهمین جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن گفت:برگزاری جشنواره زیبایی اسب در روستای صوفیان؛ ظرفیت خوبی برای به نمایش گذاشتن اسب های اصیل ترکمن خواهد بود.

وی افزود:جشنواره اسب  پتانسیل خوبی در راستای ایجاد زمینه اشتغال ، جذب توریست ، گردشگر و درآمدزایی برای شهرستان کلاله می باشد.

بیانی در ادامه خاطر نشان کرد:اداره میراث فرهنگی و گردشگری بعنوان متولی و دبیر جشنواره باید تمامی تمهیدات لازم در برگزاری باشکوه این جشنواره را با همکاری دستگاهای شهرستان برنامه ریزی نماید، تا همانند ۱۳ دوره گذشته شاهد حضور اسب داران از مناطق متعدد کشور باشیم.

گفتنی است؛ جشنواره زیبایی اسب اصیل ترکمن همه ساله، اردیبهشت ماه در مراتع زیبای روستای صوفیان برگزار می شود.

جلسه هماهنگی برگزاری چهاردهمین جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن در کلاله برگزار شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.