جلسه هماهنگی اعضای ستاد سرشماری کلاله تشکیل شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=109092کپی به کلیپ‌بورد

جلسه هماهنگی اعضای ستاد سرشماری کلاله تشکیل شد

جلسه ستاد سرشماری شهرستان کلاله با حضور اعضا و رئیس ستاد سرشماری شهرستان برگزار شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرماندرای کلاله نصرت برزگر فرماندار و رئیس ستاد سرشماری شهرستان با اشاره به رویکرد جدید سازمان آمار در سرشماری اینترنتی و سپس حضوری گفت : براساس آمار ارائه شده حضور گلستانی ها و شهرستانها در سرشماری اینترنتی بسیار کمرنگ بوده که این میطلبد تا مردم بصورت بسیج همگانی وارد عرصه شوند و برای کاهش هزینه های دولت اقدام به ثبت نام در مراکز در نظر گرفته شده باشند .

وی در ادامه افزود : تاکنون 10 مرکز ثبت نام رایگان در شهر و تعداد عدیده ای مراکز شامل خانه های بهداشت و دفاتر آی سی تی و دهیاری ها و مدارس در روستاها در نظر گفته شده اند که شامل : 1- فرمانداری 2– بخشداری مرکزی و پیشکمر 3– مرکز آموزش فنی و حرفه ای 4- کتابخانه شهری 5- کتابخانه فراغی 6- کتابخانه دهنه 7- دانشگاه پیام نور 8- دانشگاه آزاد 9- اداره پست 10- اداره آبفار 11- شهرداری کلاله 12- شهرداری فراغی 13- آموزش و پرورش و کلیه مدارس سطح شهرستان 14- جهاد کشاورزی می شوند.

در ادامه این جلسه مرادی مسئول فنی ستاد سرشماری با اشاره به اقدامات و دوره های آموزشی برگزار شده برای مامورین سرشماری خواستار تعامل بیشتر ادارات در تامین خودرو و ادوات مورد نیاز شد .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.