جلسه شورای معاونین شهرستان کلاله برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=108260کپی به کلیپ‌بورد

جلسه شورای معاونین شهرستان کلاله برگزار شد

جلسه شورای معاونین شهرستان کلاله با حضور وطنی مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان ، فرماندار شهرستان ، مشاور مدیر کل آموزش و پرورش در شرق استان ، رئیس اداره ارزشیابی عملکرد اداره کل آموزش و پرورش ، مدیر ، معاونین و کارشناسان مدیریت آموزش و پرورش کلاله در سالن جلسات مدیریت آموزش و پرورش شهرستان کلاله برگزار شد .

فرماندار و رئیس شوری آموزش و پرورش گفت : اساس کلاس درس مدیر مدرسه است و باید بار را به دوش مدیران مدارس گذاشت و به آنها هم فرصت داده شود تا بتوانند تفکرات خود را اجرا کنند .

رئیس شورای آموزش و پرورش کلاله با اشاره ای به نحوه انتخاب رشته دانش آموزان گفت : با توجه به نیاز منطقه شرق گلستان در بخش بهداشت و درمان انتظار می رود دانش آموزان به نحوی هدایت تحصیلی شوند که جوابگوی نیاز نیروی انسانی در این بخش گردد .

در ادامه عوض وردی مشاور مدیر کل آموزش و پرورش در شرق استان گلستان گفت : حضور مدیر کل در این جلسه در ارتباط با سیاست های مد نظراداره کل آموزش و پرورش می باشد .

وی ادامه داد : رویکرد اداره کل در سال جدید دو بخش دارد ، بخش اول بهره وری بیشتر از منابع و بخش دوم بهبود مدیریت آموزشگاهی

وی با تاکید بر تغییر نگرش همکاران گفت : بهتر است همکاران علاقمند و کارآمد جایگزین مدیران ناکارآمد و ضعیف شوند .

وطنی مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان هم در این جلسه گفت : افکار ، نگاه و تجارب قدیم دیگر در آموزش جوابگو نیست و دگرگونی ضرورت کار ماست و رشد در هر جامعه نشانه تغییر است .

وطنی ادامه داد : ماموریت توانمندی نیروی انسانی هر جامعه به عهده آموزش و پرورش است و آموزش و پرورش محور تحول در فرهنگ هر جامعه ای است .

و با تاکید بر رویکردهای سال 95 اداره کل آموزش و پرورش گفت : بهره وری بیشتر از منابع شامل نیروی انسانی ، منابع مالی ، تجهیزات ، فضا و … می باشد ، در بخش بهبود مدیریت آموزشگاهی هم انتظار داریم مدیران توانمند بتوانند آموزشگاهی پویا ساخته و باعث افزایش بهره وری آموزشگاه ها شوند .

مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان گفت : مدیران باید مدرسه را متناسب با اوضاع فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی خانواده ها اداره کنند .

وطنی گفت : ضرورت کار ما ایجاد تحول و دگرگونی است نه فقط ایجاد نمودارها ، ستون ها و درصد قبولی ، ما زمانی موفق عمل کرده ایم که بتوانیم تغییر در دانش آموز ایجاد کنیم .

وی با تاکید بر فعال سازی تعاونی های مدارس گفت : ما باید دانش آموزان را بطور عملی با نحوه تجارت ، کار گروهی و کسب درآمد آشنا کنیم .

وطنی در پایان گفت : باید بتوانیم در یک برنامه پنج ساله سطح آموزش و پرورش شهرستان را به جایگاه قابل قبولی برسانیم .

فرماندار هم در این جلسه گفت : اساس کلاس درس مدیر مدرسه است و باید بار را به دوش مدیران مدارس گذاشت و به آنها هم فرصت داده شود تا بتوانند تفکرات خود را اجرا کنند .

در ادامه این جلسه تقی زاده مدیر آموزش و پرورش شهرستان کلاله گزارش کوتاهی از فعالیت و برنامه های آتی مدیریت آموزش و پرورش کلاله ارائه کرد .

رئیس شورای آموزش و پرورش کلاله اشاره ای هم به نحوه انتخاب رشته دانش آموزان داشت و گفت : با توجه به نیاز منطقه شرق گلستان در بخش بهداشت و درمان انتظار می رود دانش آموزان به نحوی هدایت تحصیلی شوند که جوابگوی نیاز نیروی انسانی در این بخش گردد .

جلسه شورای معاونین شهرستان کلاله برگزار شد

 

جلسه شورای معاونین شهرستان کلاله برگزار شد

 

جلسه شورای معاونین شهرستان کلاله برگزار شد

 

جلسه شورای معاونین شهرستان کلاله برگزار شد

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.