جلسه شورای اداری تیرماه 93

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=100637کپی به کلیپ‌بورد

جلسه شورای اداری تیرماه 93

محمد تقی قزل سفلی در جلسه شورای اداری این شهرستان با اشاره به اهمیت درک وضرورت نامگذاری روز قدس افزود: دور اندیشی حضرت امام خمینی (ره) وتفکر عمیق ایشان وضرورت وحدت مسلمین این نامگذاری انجام گرفت
 فرماندار کلاله با اشاره به جنایات اخیر صهیونیستها در غزه گفت: به منظور حمایت از مظلومین غزه حضور در راهپیمائی روز قدس وظیفه همگانی است.
 وی با اشاره به حادثه خیز بودن شهرستان کلاله افزود: این شهرستان حادثه خیز بوده و همچنین 13 روستای سیل زده شهرستان همجوار را در خود جای داده و نیاز به عنایت بیشتر مسئولین استانی وکشوری داشته واعتبارات تخصیصی جوابگوی نیاز وحل مشکلات عدیده بحرانی را ندارد. فرماندار کلاله با اشاره به عدم بارش نزولات آسمانی وکاهش منابع آبی گفت: این یک هشدار جدی بوده و رعایت مصرف آب ضروری است
در ادامه این جلسه صادق علی مقدم مدیر کل شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان از اختصاص 800 میلیارد ریال خبر داده وگفت: بدلیل ناچیز بودن اعتبارات تخصیصی به شهرستان کلاله، بخش قابل توجهی ازاعتبارات به این شهرستان اختصاص خواهد یافت
امام جمعه کلاله نیز در ادامه این جلسه ضمن برشمردن محرومیتها و نیاز اجرای پروژه های مختلف شهرستان، اختصاص اعتبارات به این شهرستان را کافی ندانسته وخواستار اختصاص اعتبارات بیشتر شد

جلسه شورای اداری تیرماه 93

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی ره با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه کلاله، امام جمعه شهر فراغی و جمعی از مدیران در روستای قودنه سفلی برگزار گردید.
فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت: به مناسبت عید سعید قربان و به منظور تأمین نان مورد نیاز شهروندان، ۲۲ تن آرد مناسبتی و ترمیمی بین ۱۱۲ نانوایی دولتی شهری و روستایی شهرستان توزیع شده است.
نشست هم‌اندیشی فرماندار کلاله با خیرین مدرسه‌ساز شهرستان با هدف تقویت نهضت ملی مدرسه‌سازی و بررسی راهکارهای رفع موانع موجود در پروژه‌های آموزشی برگزار شد.
در آیینی با حضور فرماندار، امام جمعه ، فرمانده ناحیه سپاه کلاله ، فرمانده انتظامی و جمعی از مدیران شهرستان؛ کاروان راهیان نور شهرستان کلاله عازم مناطق عملیاتی غرب کشور شدند.
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، جشن وصال با حضور فرماندار ، جمعی از مدیران و اقشار مختلف مردم و جوانان در سالن صدف شهرستان کلاله برگزار شد.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های شهرستان گفت:: برگزاری جشن‌های غدیر باید با مشارکت مستقیم مردم انجام شود تا شور و نشاط اجتماعی در جامعه تقویت گردد.