جلسه دوره ای دی ماه 98 دهیاران بخش پیشکمر برگزار شد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=121284کپی به کلیپ‌بورد

جلسه دوره ای دی ماه 98 دهیاران بخش پیشکمر برگزار شد.

جلسه دوره ای دی ماه 98 بخش پیشکمر با حضور بخشدار، مدیرکل صندوق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر استان، فرمانده نیروی انتظامی بخش و دهیاران در محل سالن اجتماعی برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی بخشداری پیشکمر؛بخشدار ضمن عرض خیر مقدم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات هدف از برگزاری جلسه را با توجه به قرار گرفتن در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی و برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس برنامه ریزی برای هرچه باشکوه تر برگزار نمودن برنامه های دهه فجر و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات عنوان نمودند. 
وی با برشمردن اهمیت این دو رویداد مهم که نقشی اساسی در نظام اسلامی و جلب مشارکت های مردمی و نزدیکی و تعامل مسئولین و مردم دارد.
بابایی نژاد انتخابات را از اساسی ترین نمودهای مردم سالاری دینی دانستند که برای همه احاد جامعه فرصت مشارکت در تعیین سرنوشت کشور و اداره آن را فراهم نموده است. 
پولادوند مدیرکل بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر گلستا ن نیز در خصوص اهمیت بیمه اجتماعی و تامین مقدمات لازم برای عضویت همه روستائیان و عشایر برای برخورداری از این موهبت نظام اسلامی توضیحاتی ارائه نمود.
وی در ادامه با تشریح خدمات گسترده انقلاب اسلامی و نظام اسلامی برای روستائیان ، بیمه اجتماعی را نیز یکی از خدمات اساسی ومهم دولت برای مردم عنوان و از شرایط بیمه ، امتیازات آن و پرداخت مستمری فوت،بازنشستگی و ازکار افتادگی در صورت عضویت در این بیمه خبر دادند. 
گزمه فرمانده انتظامی بخش پیشکمر نیز در خصوص ، مواد مخدر و اعتیاد ، سرقت ، سلاح و مهمات غیر مجاز مشروبات الکلی و آسیبهای اجتماعی ناشی از آن توضیحاتی ارائه و از دهیاران در خصوص موارد مطروحه همکاری نزدیکی با مسئولین انتظامی و قضایی انتظارات خود را مطرح تا روستائیان و خانواده و جوانان از آسیبهای احتمالی آن بدور باشند.

جلسه دوره ای دی ماه 98 دهیاران بخش پیشکمر برگزار شد.

 

جلسه دوره ای دی ماه 98 دهیاران بخش پیشکمر برگزار شد.

  

جلسه دوره ای دی ماه 98 دهیاران بخش پیشکمر برگزار شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.