نسخه آزمایشی

جلسه دوره ای دهیاران شهرستان کلاله برگزار شد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=115251کپی به کلیپ‌بورد

جلسه دوره ای دهیاران شهرستان کلاله برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ,جلسه دوره ای دهیاران شهرستان کلاله پنجم خرداد ماه به ریاست مهندس حمیدی فرماندار برگزار گردید.
 
مهندس حمیدی در این جلسه اظهار کرد:میزان بارش شهرستان کلاله در ۸ ماه آتی نسبت به سال قبل ۲درصد کاهش پیدا کرده و حدود ۵۱درصد نسبت به آمار سال قبل در رودخانه ها کاهش روان آب و ۲۵ درصد کاهش حجم مخزن داشتیم.
فرماندار کلاله در ادامه این عمل را یک بحران جدی اعلام کرد و گفت:میزان  ذخیره آبهای زیر زمینی شهرستان ۶۰ میلیون متر مکعب می باشد که هر ساله ۱۴ میلیون متر مکعب برداشت های بی رویه  می باشد،که با ادامه  این روند حدود ۵ سال دیگر آب نداریم.
نمایند عالی دولت در شهرستان از تمام دهیاران خواست تا به کشاورزان اخطار جدی را بر عدم ‌کشت شالی بدهند و تمام چاه های غیر مجاز در روستاها را بررسی و گزارش دهند.
فرماندار کلاله در ادمه اشاره ای به فصل برداشت کلزا و گندم کرد و گفت:تمامی دهیاران روستاها  آموزش ها و تمهیدات  لازم را فراگیرند و به کشاورزان ارائه دهند،و مانع از آتش سوزی مزارع کشاورزی و استفاده از کمباین بدون‌ برچسب معاینه فنی شوند.
مهندس حمیدی الویت دولت تدبیر و امید را اشتغال اعلام کرد و گفت:تسهیلات مناسبی دولت برای توسعه اقتصادی روستاها و اشتغال پایدار لحاظ کرده است که باید در کنار هم و با مشارکت،از این ظرفیت ها به نحو احسن استفاده کنیم.
وی افزود:تمامی دهیاران مردم را از طرح های روستایی در قالب کشاورزی، قالی بافی، گردشگری و …مطلع و طرح آنان را به دستگاهای مرتبط ارائه دهند و نسبت به دریافت تسهیلات روستایی اقدام کنند.
فرماندار کلاله در پایان اظهار کرد:شعار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان در سال ۹۷، هر روستا یک مکان ورزشی است و دهیاران باید بکوشند تا این شعار عملی گردد.
گفتنی است در پایان جلسه مهندس حمیدی از دهیاران نمونه با اهداء جوایزی تقدیر و تشکر کرد.

جلسه دوره ای دهیاران شهرستان کلاله برگزار شد.

جلسه دوره ای دهیاران شهرستان کلاله برگزار شد.

جلسه دوره ای دهیاران شهرستان کلاله برگزار شد.

جلسه دوره ای دهیاران شهرستان کلاله برگزار شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان، مشاور عالی استاندار گلستان، جمعی از مدیران استانی و شهرستان ؛ از زحمات فرهاد شیبک فرماندار سابق کلاله تجلیل و محمود سالاری به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان کلاله معارفه گردید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله;حاضرین در این مراسم، پس از قرائت فاتحه و عطر افشانی گلزار شهدا، یک بار دیگر با اهداف و آرمانهای امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس تجدید میثاق کردند و یاد و خاطره دلاورمردی ها، رشادت ها و جانفشانی های شهدای این شهرستان را گرامی داشتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسان فرمانداری کلاله;در این میز خدمت، تعدادی از شهروندان در ملاقات چهره به چهره با فرماندار کلاله، مدیران کل استان و مدیران شهرستان، مسائل و مشکلات خود را مطرح کرده و راهنمایی‌ های لازم برای حل و بررسی مشکلات موجود ارائه شد.
فرماندار کلاله در جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان گفت:طرح سیم به کابل در شهرستان کلاله طی دو ساله گذشته از ۳۰ درصد به ۶۷ درصد افزایش یافته که این امر باعث کاهش چشمگیر سرقت کابل در این شهرستان شده است.
فرماندار کلاله در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گفت: با تلاش اعضای کارگروه، آموزش خبازان و نظارت بازرسین آرد و نان کلاله؛ سرانه آرد یارانه ای شهرستان از بهمن ماه ۱۴۰۱ تا دی ماه ۱۴۰۳؛ ۱۵۷ هزار و ۷۲۰ کیلوگرم افزایش یافته است.