جلسه دوره ایی دی ماه دهیاران بخش پیشکمر برگزار شد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=113932کپی به کلیپ‌بورد

جلسه دوره ایی دی ماه دهیاران بخش پیشکمر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بخشداری پیشکمر؛جلسه دوره ایی دی ماه دهیاران بخش
پیشکمر اب محوریت اشتغالزایی با حضور فرماندار،معاون
فرماندار،بخشدارپیشکمر، مسئولین ادارات، دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای
بخش در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

برزگر فرماندار کلاله: با بیان اینکه فرصت مناسبی برای توسعه اقتصادی روستاها بدست آمده است، گفت: ما باید بتوانیم در کنار هم و با مشارکت از این ظرفیت ها به نحو احسن استفاده کنیم.
 وی بیان کرد: مدیران دولتی در شهرستان در این خصوص پای کار هستند و اقدامات لازم را انجام می دهند.
 شیرزاد معاون فرماندار: دهیاران با مشارکت دادن مردم در برنامه ها می توانند با فراهم نمودن بستر ایجاد اشتغال برای جوانان زمینه توسعه همه جانبه را فراهم کنند.
 حمیدزاده بخشدار پیشکمر نیز در این جلسه افزود: دهیاران می توانند طرح های خود را درقالب صنعتی، کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی و گردشگری به دستگاههای مرتبط ارائه و نسبت به دریافت تسهیلات اقدام کنند.
 بدراق نژاد رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان نیز به بحث و تبادل نظر در مورد روند بررسی طرح ها وچگونگی معرفی طرح های جدید وهماهنگی با نحوه دریافت تسهیلات از سوی این اداره را بیان نمود.
 در ادامه این جلسه مقرر گردید.
 رصد مشکلات مردم توسط بخشدار پیشکمر و دهیاران برای آسان سازی پرداخت تسهیلات
 نشست روزانه با ادارات مرتبط جهت تسهیل پرونده سازی تسهیلات
 اطلاع رسانی وام ها و شرایط پرداخت تسهیلات به روستائیان
 آمورزش و اطلاع رسانی از سوی دهیاران به مردم

 

جلسه دوره ایی دی ماه دهیاران بخش پیشکمر برگزار شد.

 

جلسه دوره ایی دی ماه دهیاران بخش پیشکمر برگزار شد.

 

جلسه دوره ایی دی ماه دهیاران بخش پیشکمر برگزار شد.

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.