جلسه تشریح طرح توسعه پایدار و منظومه های اقتصادی و اشتغال زایی روستاهای کلاله برگزار شد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=116713کپی به کلیپ‌بورد

جلسه تشریح طرح توسعه پایدار و منظومه های اقتصادی و اشتغال زایی روستاهای کلاله برگزار شد.

جلسه تشریح طرح توسعه اقتصادی و اشتغال زایی روستاهای هدف کلاله با حضور حمیدی فرماندار و مشاور طرح(اوت) و مسئولین شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرماندار کلاله در ابتدای این جلسه اظهار کرد:این طرح به منظور توسعه ی پایدار سکونت های روستایی از طریق انتظام فضایی منظومه های روستایی در قالب شبکه های محلی و ناحیه ای و تاکید بر روابط پیوندهای روستایی_ شهری تدوین می شود.
حمیدی در ادامه هدف این طرح را پیشرفت منظومه های روستایی مبتنی بر اصول برنامه ریزی توسعه پایدار بیان کرد و گفت:این طرح در ۱۲ روستای شهرستان توسط مشاور اوت در حال مطالعه است.
این مقام مسئول تاکید کرد:دستگاهای اجرایی طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی را در دستور کار خود قرار دهند و همکاری جدی برای اتمام طرح داشته باشند.
ایشان در پایان با توجه به غنی بودن منطقه و قابلیت بالای شهرستان از مشاور طرح خواستار شد:به سرعت مطالعات خود را به پایان برساند تا در اختصاص تسهیلات روستایی و اقدامات برای ایجاد اشتغال در روستاها از نتایج این طرح بهره برداری کرد.
گفتنی است این طرح با توجه به ابعاد و جنبه های کالبدی_فرهنگی_اقتصادی_سیاسی به شناخت ظرفیتهای توسعه همه ب مراکز و کانون های سکونتی درون شبکه می پردازد و دارای ماهیتی یکپارچه و فرابخشی است

جلسه تشریح طرح توسعه پایدار و منظومه های اقتصادی و اشتغال زایی روستاهای کلاله برگزار شد.

جلسه تشریح طرح توسعه پایدار و منظومه های اقتصادی و اشتغال زایی روستاهای کلاله برگزار شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.