جلسه بازنگری طرح هادی روستای چیشت خوجه لر بخش پیشکمر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=120776کپی به کلیپ‌بورد

جلسه بازنگری طرح هادی روستای چیشت خوجه لر بخش پیشکمر

با حضور بخشدار پیشکمر جلسه بازنگری طرح هادی روستای چیشت خوجه لر در محل اداره کل بنیاد مسکن استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بخشداری پیشکمر؛ با همکاری بخشدار پیشکمر،بنیاد مسکن انقلاب اسلامی،دهیاری و شورای اسلامی روستای چیشت خوجه لر،بازنگری طرح هادی این روستا در کمیته فنی و با حضور کارشناسان ذیربط در محل اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بررسی،تغییرات و الحاقات لازم به تصویب رسید که این موارد پس از تایید نهایی در کمیته مربوط به دهیاری جهت اجرا ابلاغ خواهد شد.

 لازم به ذکر است که طرح هادی روستاها،هر ده سال یک بار بازنگری میشوند که از مهلت بازنگری طرح هادی روستای چیشت خوجه لر بیش از چند سال گذشته بود.
 نورالله بابایی نژاد بخشدار پیشکمر ،ضمن تشکر از اختصاص اعتبارات لازم توسط فرماندار تلاشگر،از بازنگری طرح هادی دو روستای دیگر در آینده نزدیک خبر داد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.