جشن عاطفه ها با شعار”با رنگ مهر، رویایی را بسازیم” در کلاله برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120179کپی به کلیپ‌بورد

جشن عاطفه ها با شعار"با رنگ مهر، رویایی را بسازیم" در کلاله برگزار شد

همزمان با سراسر کشور،جشن عاطفه ها با شعار” با رنگ مهر، رویایی را بسازیم” با حضور بیانی فرماندار شهرستان کلاله و جمعی از مسئولان، در شهرستان کلاله برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;علی اصغر بیانی #فرماندار_کلاله در این‌مراسم گفت:یکی از شاخص های بزرگواری ملت ما همین انفاق و بخشندگی است و همین بخششها باعث عزت و عظمت ملت و مردم ما شده است.
فرماندار کلاله افزود:زمانی که انسان چیزی را می بخشد در حقیقت نفع آن بخشش بیشتر به خودش می رسد زیرا درون خود را از تعلقات مادی دور نموده و توشه ای برای آخرت خود می سازد.
قربانی رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) هم اظهار داشت:جشن عاطفه ها در 23 پایگاه ثابت و سیار و مراکز نیکوکاری در حال برگزاری است.
وی افزود:پایگاههای جشن عاطفه ها در کلاله و شهر فراغی تا ساعت 8 شب ادامه دارد.
قربانی در پایان خاطر نشان کرد:فردا جمعه در تمامی مصلی های اهل سنت و تشیع نیز جمع آوری کمکها انجام می گیرد.

جشن عاطفه ها با شعار"با رنگ مهر، رویایی را بسازیم" در کلاله برگزار شد

جشن عاطفه ها با شعار"با رنگ مهر، رویایی را بسازیم" در کلاله برگزار شد

جشن عاطفه ها با شعار"با رنگ مهر، رویایی را بسازیم" در کلاله برگزار شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی ره با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه کلاله، امام جمعه شهر فراغی و جمعی از مدیران در روستای قودنه سفلی برگزار گردید.
فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت: به مناسبت عید سعید قربان و به منظور تأمین نان مورد نیاز شهروندان، ۲۲ تن آرد مناسبتی و ترمیمی بین ۱۱۲ نانوایی دولتی شهری و روستایی شهرستان توزیع شده است.
نشست هم‌اندیشی فرماندار کلاله با خیرین مدرسه‌ساز شهرستان با هدف تقویت نهضت ملی مدرسه‌سازی و بررسی راهکارهای رفع موانع موجود در پروژه‌های آموزشی برگزار شد.
در آیینی با حضور فرماندار، امام جمعه ، فرمانده ناحیه سپاه کلاله ، فرمانده انتظامی و جمعی از مدیران شهرستان؛ کاروان راهیان نور شهرستان کلاله عازم مناطق عملیاتی غرب کشور شدند.
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، جشن وصال با حضور فرماندار ، جمعی از مدیران و اقشار مختلف مردم و جوانان در سالن صدف شهرستان کلاله برگزار شد.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های شهرستان گفت:: برگزاری جشن‌های غدیر باید با مشارکت مستقیم مردم انجام شود تا شور و نشاط اجتماعی در جامعه تقویت گردد.