بمناسبت دهه مبارک فجر ،جشنواره طبخ ماهی با حضور فرماندار، امام جمعه و جمعی از مدیران شهرستان در مرکز فنی وحرفه ای کلاله برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی:ملاشاهی رئیس اداره شیلات کلاله در این مراسم گفت: در کلاله سالانه حدود ۱۰۰۰ تن از انواع ماهی ها تولید می شود که تنها حدود ۲۰ درصد آن در شهرستان به دلیل رغبت پایین در مصرف ماهی، توزیع می شود.
ملاشاهی گفت: تلاش می کنیم با توجه به ضرورت توجه به سلامت آحاد جامعه؛ با برگزاری این جشنواره ها و کارگاه های آموزشی، سرانه مصرف آبزیان را در شهرستان افزایش دهیم.
پارسا رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای کلاله نیز گفت: این مرکز برای “۶۸ نفر” از بانوان، کارگاه آموزشی طبخ ماهی برگزار کرد و پس از آن نیز با برگزاری این جشنواره، به سه نفر از بانوان بعنوان “ماهی پزان برتر” با انتخاب داوران جوایزی اهدا شد.