جشنواره زیبایی اسب اصیل ترکمن کلاله ثبت ملی شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=112401کپی به کلیپ‌بورد

جشنواره زیبایی اسب اصیل ترکمن کلاله ثبت ملی شد

جشنواره ملی زیبایی
اسب اصیل ترکمن در تقویم رویدادهای مهم میراث فرهنگی و گردشگری کشور ثبت شد

به گزارش پایگاه
اطلاع رسانی فرمانداری کلاله با پیگیری های مجدانه فرماندار شهرستان و مدیرکل
میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن در تقویم
رویدادهای مهم میراث فرهنگی و گردشگری کشور ثبت شد

فرماندار کلاله
پیرامون این رخداد ملی گفت : هرساله در نیمه اردیبشهت ماه جشنواره ملی زیبایی اسب
اصیل ترکمن با حضور خیل عظیم مشتاقان از سراسر کشور و داوران بین المللی در روستای
صوفیان شهرستان کلاله برگزار میگردد که به سبب اعتبار و جایگاه این رویداد در سطح
کشور و استقبال بی نظیر علاقمندان ، گردشگران و پرورش دهندگان اسب ترکمن به همت
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری در رویدادهای مهم گردشگری کشور به ثبت رسید .

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار شهرستان کلاله در صدور پیامی آغاز هفته محیط زیست را تبریک گفت.
بمناسبت عید سعید قربان، فرماندار کلاله به اتفاق اعضای شورای تامین ، بخشداران و رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان با ائمه جمعه کلاله دیدار کردند.
همزمان با فرا رسیدن هفته محیط زیست، مهندس سالاری فرماندار شهرستان با حضور در اداره حفاظت محیط زیست و پاسگاه محیط بانی عزیز آباد، از تلاش‌ها و زحمات رئیس و کارکنان این مجموعه تقدیر و تشکر کرد.
جلسه‌ای با محوریت بررسی راهکارهای افزایش توان پمپاژ مخزن آب طوقه با حضور مهندس سالاری فرماندار کلاله، جمعی از مسئولین استانی و پیمانکار پروژه برگزار شد.
فرماندار شهرستان کلاله با حضور سرزده در ادارات مدیریت توزیع برق و ورزش و جوانان، از نحوه ارائه خدمات به شهروندان و روند فعالیت‌های اداری این دو مجموعه بازدید کرد.
به‌دنبال افزایش حجم پسماندهای دامی و خانگی در ایام عید سعید قربان، فرماندار کلاله از سکوی انتقال پسماند شهرداری کلاله بازدید کرد تا وضعیت نظافت، جمع‌آوری و ساماندهی پسماندهای شهری را بررسی کند.