فرهاد شیبک اظهار داشت: خوشبختانه با رصد به موقع کشاورزان و توصیه های فنی کشاورزان پهنه در جهاد کشاورزی؛ سمپاشی ها به موقع علیه آفات و بیماری زنگ زرد گندم انجام و تحت کنترل قرار گرفته است.
فرماندار کلاله به تشریح مزایای سند کاداستری و اهميت اسناد کاداستری بدليل دقت و ضریب امنیتی بالای آن اشاره کرد و گفت: چنانچه کاداستر اراضي و املاک محقق گردد، قطعا برای برنامه ریزی ها و تصمیمات در آینده کمک شایانی خواهد کرد.
این مقام مسئول بیان کرد:همه مدیران و دستگاه های اجرایی باید نهایت همكاری خود را برای اجرای به موقع و دقیق این طرح به كار گیرند.
وی در ادامه به بخشداران تاکید کرد تا با تشکیل جلسات متعدد با دهیاران؛ به ادارات ثبت اسناد و امور اراضی در این زمینه کمک نمایند.
منصوری مدیر جهاد کشاورزی کلاله نیز در این جلسه اعلام کرد: ۷ مرکز خرید محصول گندم زارعین؛ با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن در شهرستان پیش بینی شده است.
وی گفت: پیش بینی تولید گندم از سطح حدود ۵۳ هزار هکتار سطح سبز در شهرستان، حداقل ۱۶۰ هزار و حداکثر ۱۸۰ هزار تن است.
سارلی رئیس ثبت اسناد نیز ضمن ارائه آمار عملکرد از حاضرین در جلسه درخواست کرد که در ترغیب و تشویق کشاورزان جهت تعویض اسناد دفترچهای به تک برگ و یا پیگیری اخذ سند مالکیت برای اراضي فاقد سندمالکیت اداره ثبت را یاری کنند.