تفاهم نامه همکاری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری با فرمانداری کلاله و شورای شهر فراغی منعقد شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=105196کپی به کلیپ‌بورد

تفاهم نامه همکاری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری با فرمانداری کلاله و شورای شهر فراغی منعقد شد

ددر راستای انعقاد تفاهم نامه همکاری فی ما بین اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری با فرمانداری کلاله و شورای اسلامی شهر فراغی به منظور ایجاد بسترهای لازم برای جذب توریست و توسعه مکان های گردشگری و تاریخی شهرستان با حضور معاون فرماندار، مدیر کل میراث فرهنگی، شهردار و اعضای شورای شهر فراغی در اداره کل میراث فرهنگی منعقد شد .

معاون فرماندار در این جلسه ضمن عرض تسلیت در مورد جانباختگان حادثه ی منا، گفت: انعقاد تفاهم نامه جهت همکاری بصورت مشارکتی نقطه شروع خوبی برای انجام کارهاست، چرا که انجام کارها با تعامل موجب برطرف شدن بسیاری از مشکلات می شود و می توان کارها را بهتر مدیریت کرد .

مرادی افزود: وجود دیوار تاریخی گرگان (قزل آلان) و روستاهای هدف گردشگری مانند زاو و توتلی تمک و طبیعت منحصر به فرد بیلی کوه از پتانسیل های غنی برای توسعه صنعت توریسم در شهرستان (بخش پیشکمر) می باشند که ان شاءالله با انعقاد این تفاهم نامه و استفاده از ظرفیت های اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کمک شایانی برای توسعه زیرساخت های گردشگری در منطقه ایجاد شود.

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.