تجلیل از هیات های ورزشی شهرستان کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123852کپی به کلیپ‌بورد

تجلیل از هیات های ورزشی شهرستان کلاله

در آیینی با حضور نماینده مردم حوزه شرق استان، ائمه جمعه، فرماندار، مدیرکل ورزش و جوانان استان و جمعی از مسئولان کلاله؛از هیات های ورزشی شهرستان تجلیل بعمل آمد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;نماینده مردم حوزه شرق استان در این مراسم گفت:در حوزه شرق استان بویژه کلاله، از نظر استعداد های ورزشی ما هیچگونه کمبودی نداریم.

دکتر آریانپور گفت:کلاله ظرفیتی برای برگزاری مسابقات کشوری والیبال و کشتی آلیش می باشد که نگاه ویژه مسئولان ورزش به این امر را میطلبد.

فرماندار کلاله نیز از مسئولان ورزش و جوانان استان خواستار شد:در بحث بودجه و امکانات ورزشی نگاه ویژه ای به کلاله داشته باشند.

مدیر ورزش و جوانان استان نیز گفت: کلاله استعداد های ورزشی بسیار خوبی در رشته های مختلف دارد که میطلبد با همکاری نماینده محترم و مسئولان کلاله؛ این پتانسیل ها را سطح کشور فعال کنیم.

وی در ادامه قول کمک های مالی به هیات های ورزشی و تکمیل استادیوم شهید آسیابی را داد و گفت:در صورت همکاری شهرداری و شورای اسلامی کلاله در واگذاری زمین؛فوتبال و والیبال ساحلی را در این شهرستان راه اندازی خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قاسمی امام جمعه کلاله در آیین تجلیل از هیات های ورزشی شهرستان با بیان این مطلب گفت:یکی از عوامل سلامت جسم و روح انسان ورزش می باشد  و روح آدمی بوسیله ورزش نشاط پیدا می کند.

امام جمعه کلاله به توصیه های مقام معظم رهبری در خصوص ورزش اشاره کرد و افزود:بعد از پیروزی غرور آفرین ورزشکاران ما در جهان،حضرت آقا پیامی را ارسال می‌کنند که این اهمیت بر ورزش است.

امام جمعه کلاله ضمن تاکید بر فراهم کردن محیطی امن و مناسب برای ورزش بانوان در کلاله؛گفت:بایستی طوری برنامه‌ریزی شود تا بانوان شهرستان بتوانند در محیطی امن به ورزش بپردازند.

حجت‌الاسلام قاسمی اظهار داشت:ورزشکاران بایستی اخلاق ورزشی را رعایت کرده و روح پهلوانی، عطوفت و مردانگی را حفظ بکنند.

تجلیل از هیات های ورزشی شهرستان کلاله

تجلیل از هیات های ورزشی شهرستان کلاله

تجلیل از هیات های ورزشی شهرستان کلاله

تجلیل از هیات های ورزشی شهرستان کلاله

تجلیل از هیات های ورزشی شهرستان کلاله

تجلیل از هیات های ورزشی شهرستان کلاله

تجلیل از هیات های ورزشی شهرستان کلاله

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.