بیس از 87 هزار شهروند کلاله‌ای واجد شرکت در انتخابات هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=130271کپی به کلیپ‌بورد

بیس از 87 هزار شهروند کلاله‌ای واجد شرکت در انتخابات هستند

فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت:از مجموع جمعیت افزون بر ۱۳۰ هزار نفری این شهرستان، ۸۷ هزار و ۹۷۴ نفر واجد شرکت در انتخابات ۱۱ اسفندماه هستند.
به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان کلاله;فرهاد شیبک فرماندار کلاله گفت: از مجموع اهالی واجدین شرایط شهرستان کلاله برای شرکت در انتخابات، پنج هزار و ۸۴۶ نفر برای نخستین بار بلوغ سیاسی خود را با حضور در شعب اخذ رای جشن خواهند گرفت.

وی اضافه کرد: برای تسهیل حضور واجدین شرایط کلاله در انتخابات ۹۴ شعبه اخذ رای در مناطق شهری و روستایی این شهرستان پیش بینی شده که پنج شعبه بیشتر از انتخابات قبل است.

شیبک ادامه داد: از مجموع شعب پیش بینی شده برای انتخابات ۱۱ اسفند امسال، ۷۱ شعبه در شهر کلاله و بخش مرکزی و ۲۳ شعبه هم در شهر فراغی و بخش پیشکمر این شهرستان مستقر خواهد شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.