برگزرای مراسم استقبال از خدام رضوی در بخش پیشکمر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=115731کپی به کلیپ‌بورد

برگزرای مراسم استقبال از خدام رضوی در بخش پیشکمر

به گزارش روابط عمومی بخشداری پیشکمر؛ آیین استقبال از خدام بارگاه ملكوتي حضرت ثامن الائمه (عليه السلام ) و حاملان پرچم حرم رضوي در بخش پیشکمر با حضور بخشدار،امامان جمعه شهرفراغی و پیشکمر،مسئولان بخش و مردم در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرفراغی برگزار شد. 

بخشدار پیشکمر در حاشیه اين مراسم با ابراز خرسندي از استقبال قشر جوان و نوجوان از اين برنامه معنوي بر بهره‌مندي از اينگونه برنامه‌ها براي خودسازي و تزكيه نفس تأكيد كرد.
بابایی نژاد يكي از ويژگي‌هاي بارز امام رضا (ع) را رئوف بودن آن حضرت به تأسي از پيامبر اسلام (ص)دانست و بر الگوپذيري جوانان و تبعيت از سيره آن بزرگواران عنوان كرد.
حاج آخوند صفری امام جمعه شهرفراغی نیز در این مراسم با خیر مقدم به این کاروان، حضور آنان و پرچم رضوی را مایه خیر و برکت برای مردم این شهر برشمرد.

  

 

برگزرای مراسم استقبال از خدام رضوی در بخش پیشکمر

برگزرای مراسم استقبال از خدام رضوی در بخش پیشکمر

  

 

 

برگزرای مراسم استقبال از خدام رضوی در بخش پیشکمر

 

برگزرای مراسم استقبال از خدام رضوی در بخش پیشکمر

 

برگزرای مراسم استقبال از خدام رضوی در بخش پیشکمر

 

  

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار کلاله با صدور پیامی روز ملی ایمنی و حمل و نقل را تبریک گفت.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایتمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای کورلر بخش پیشکمر کلاله برپا شد.
فرماندار کلاله در نشست با خادمیاران رضوی شهرستان گفت: وجود حرم مطهر امام رضا (ع) در شرق کشور مایه افتخار ما ایرانیان است و همه ما رسالت خطیری در امر حفظ و ترویج فرهنگ رضوی داریم.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی شهرستان گفت: ایجاد جامعه اسلامی با حاکمیت اسلامی هدف اهل بیت بود و یکی از وظایف مهمی که ما داریم معرفی صحیح اهل بیت به عنوان الگوهای حقیقی است.
فرماندار کلاله در اولین جلسه کارگروه ساماندهی گندم ، آرد و نان شهرستان در سال ۱۴۰۴ گفت: در سال گذشته میزان ۶۰ تن آرد ترمیمی و مناسبتی به این شهرستان اختصاص یافت که در بین خبازان توزیع شد.
صبح امروز مراسم غبارروبی آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) کلاله با حضور فرماندار، امام جمعه، خانواده معظم شهدا و جمعی از مدیران شهرستان برگزار شد.