برگزاری یادواره ۳۴ شهید دهستان های آقسو و کُنگور در کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=129024کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری یادواره ۳۴ شهید دهستان های آقسو و کُنگور در کلاله

یادواره ۳۴ شهید دهستان های آقسو و کُنگور با حضور فرماندار و جمعی از مدیران شهرستان در روستای کاظم خوجه بخش مرکزی کلاله برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرهاد شیبک فرماندار کلاله در lین مراسم گفت:بر پایی یادواره های شهیدان، تعظیم شعائرالله است و تذکری بر ما مدیران؛ که اگر در امنیت و عزت قرار گرفته ایم، مرهون خون شهیدان است.

فرماندار کلاله ادامه داد: باید در این یادواره ها با بیان آرمان های شهیدان و چرایی های جانفشانی سرآمدان تاریخ، نسل امروز را با شهادت طلبی ایثارگران آشنا سازیم؛ تا آگاهی بخشی و بصیرت افزایی رقم بخورد.

وی گفت: شهدا در وصیتنامه هایشان به فراوانی از ولایت فقیه و پیروی از ولایت گفته اند؛ لذا وظیفه ما آگاهی بخشی در قالب جهاد تبیین برای نوجوانان و جوانان است که مبادا در خیمه دشمن در جنگ ترکیبی با آنان همراه شوند.

فرماندار کلاله گفت: اینکه ولی فقیه ما می گوید به قله های موفقیت رسیده ایم، و گذر از گردنه ها در حال انجام است، همه حاصل و مرهون خون شهیدان است، قدردان نعمت ولایت باشیم و گوش به فرمان ولی امر مسلمین باشیم.
در ادامه مراسم، یکی از مداحان در رثای شهیدان مرثیه سرایی کرد.

برگزاری یادواره ۳۴ شهید دهستان های آقسو و کُنگور در کلاله

برگزاری یادواره ۳۴ شهید دهستان های آقسو و کُنگور در کلاله

برگزاری یادواره ۳۴ شهید دهستان های آقسو و کُنگور در کلاله

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.