برگزاری محفل انس با قرآن کریم در کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=127334کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در کلاله

همزمان با هفته قرآن، عترت و نماز ؛ محفل انس با قرآن کریم با حضور فرماندار ، امام جمعه، فرماندهی سپاه پاسداران و جمعی از مسئولین کلاله در مدرسه شهید شیبک روستای کوسه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی;حجت الاسلام و المسلمین قاسمی امام جمعه کلاله در این مراسم گفت:قرآن کتاب هدایت، بصیرت، عمل و زندگی است و باید در تمامی مراحل زندگی از هدایت و رهنمود های آن بهره مند شویم.

گفتنی است در پایان محفل انس با قرآن ، از فرماندار کلاله، فرزند شهید شیبک و قاریان مراسم با اهدای لوح و هدایایی تجلیل بعمل آمد.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در کلاله

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در کلاله

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در کلاله

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در کلاله

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در کلاله

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.