برگزاری جلسه ویژه بررسی مشکلات اجرایی پروژه های در حال اجرای طرح آبرسانی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=128800کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری جلسه ویژه بررسی مشکلات اجرایی پروژه های در حال اجرای طرح آبرسانی

صبح روز جمعه، جلسه بررسی مشکلات اجرایی پروژه های در حال اجرای طرح آبرسانی با ریاست فرماندار شهرستان، معاون طرح و توسعه آب منطقه استان، رییس آب منطقه ای کلاله و مدیر عاملین شرکتهای پیمانکار فعال پروژه آبرسانی شامل اجرای خطوط جمع آوری بین چاهها و خطوط انتقال GRP بین مخازن برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری:فرهاد شیبک فرماندار کلاله در این جلسه ضمن عذر خواهی از مردم شهرستان بابت مشکلات حوزه آب و تقدیر از صبر و همراهی آنان؛گفت: خوشبختانه در شهرستان کلاله تمامی امکانات و پرسنل فرمانداری و بخشداریها در خدمت طرح های عمرانی بویژه طرح آبرسانی به کلاله هست.

وی در ادامه بر تکمیل فاز فعلی طرح آبرسانی به کلاله شامل، تکمیل پروژه های در حال اجرا طرح بویژه تکمیل عملیات اجرایی خطوط پلی اتیلن، و خطوط GRPو تکمیل ایستگاه پمپاژ بصورت جهادی و پیش بینی کشیک در روزهای تعطیل و کار شبانه روزی تاکید کرد

گیلک معاون طرح و توسعه آب منطقه ای گلستان هم گفت: وجود برخی معارضات اجتماعی باعث شد که بخشی از زمان را از دست بدهیم که با تدابیر فرماندار و منابع آب کلاله مشکلات رفع و در تلاشیم که با فعال بودن کارگاهها بصورت کشیک و حتی روزهای تعطیل فاز فعلی اجرایی را عملیاتی و آب استحصالی از چاههای ۳و ۵و ۱ را به مخازن موجود آبفا منتقل نماییم.

 

برگزاری جلسه ویژه بررسی مشکلات اجرایی پروژه های در حال اجرای طرح آبرسانی

برگزاری جلسه ویژه بررسی مشکلات اجرایی پروژه های در حال اجرای طرح آبرسانی

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.