برخورد جدی و اشد مجازات در انتظار خبازی های متخلف شهرستان کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=120354کپی به کلیپ‌بورد

برخورد جدی و اشد مجازات در انتظار خبازی های متخلف شهرستان کلاله

فرماندار شهرستان کلاله در جلسه کارگروه آرد ونان شهرستان کلاله گفت:تعزیرات حکومتی برای واحدهای خبازی متخلف که سلامت مردم را به خطر می اندازند برخورد جدی داشته و اشد مجازات برای آنان در نظر گرفته شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;علی اصغر بیانی فرماندار شهرستان کلاله در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان که در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید،گفت:با توجه به اینکه نان کالای اساسی در سبد مصرفی خانوار است، به کلیه واحد های صنفی خبازی تذکر جدی داده شود که تحت بازرسی و نظارت ویژه و مستمر بازرسان ما هستند.

فرماندار کلاله تاکید کرد:چنانچه نسبت به وزن نان، قیمت نان، آرد سهمیه و بهداشت فردی اهمال و سهل انگاری صورت پذیرد، با اشد مجازات نقدی و قطع سهمیه آرد مواجه خواهند شد.

بیانی در ادامه مطالبش به نصب تابلو مشخصات خبازی ها اشاره کرد و گفت:تمامی نانوایی های شهرستان موظفند تابلوهایی یک شکل که در آن وزن نان، نوع پخت، قیمت، ساعت پخت، روز تعطیلی واحد و.. مشخص شده، نصب و در معرض دید مردم قرار دهند.

وی ضمن تاکید بر تشدید نظارت ها و بازرسی ها در شهرستان گفت:طی یکماهه گذشته ۱۴۲ مورد بازدید از واحد های خبازی توسط بازرسان شهرستان صورت گرفته که منجر به تشکیل ۲۶ پرونده تخلف با مجموع شصت میلیون و نهصدو چهل هزار و ۲۰۰ ریال جریمه محکوم شدند‌.

فرماندار کلاله در ادامه مطالبش؛ عمده تخلفات واحد های صنفی را کم فروشی، عرضه آرد خارج از شبکه، عدم بهداشت محیط و عدم رعایت دستورالعمل های واحد صنفی اعلام نمود.

بیانی در پایان با توجه به سهمیه و نیاز آرد مصرفی شهرستان از اداره غله خواستار شد:مانع هر گونه خروج گندم و آرد از شهرستان شده و مدیریت لازم را با توجه به ظرفیت سیلوهای گندم شهرستان داشته باشند.

 

برخورد جدی و اشد مجازات در انتظار خبازی های متخلف شهرستان کلاله

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.