با حضور معاون استاندار کشتارگاه صنعتی طیور کلاله به بهره برداری رسید

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102424کپی به کلیپ‌بورد

با حضور معاون استاندار کشتارگاه صنعتی طیور کلاله به بهره برداری رسید

با حضور معاون استاندار،فرماندار ، نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی و مسئولین کشتارگاه صنتعی طیور کلاله با اعتباری بالغ بر 13 میلیارد تومان به بهره بردار رسید

مرگدری معاون برنامه ریزی استاندری گلستان در حاشیه مراسم افتتاحیه کشتارگاه صنعتی طیور کلاله گفت : این انقلاب در تمامی حوزه ها منشاء توفیات زیادی بود

وی با اشاره به پیشینه شهرستان گفت : در گذشته حتی یک واحد تولیدی مرغ گوشتی و دامداری در منطقه نبود و مایحتاج مردم از شهرهای دیگر تامین میشد اما الان و به برکت انقلاب شاهد ایجاد و بهره برداری از بزرگترین کشتارگاه صنتی طیور در این شهرستان هستیم.

کشتارگاه صنتی طیور پیدای کلاله با اعتباری بالغ بر 123900000000 میلیارد ریاد و با ظرفیت اسمی 2000 قطعه مرغ در ساعت و ظرفیت عملی 4000 قطعه در ساعت و ظرفیت تونل انجماد 30 تن در هر شیفت کاری و ظرفیت سردخانه 1500 تن و ظرفیت تصفیه خانه 500 متر مکعب و اشتغال 150 نفر مستقیم  در شهرستان کلاله به بهره برداری رسید .

با حضور معاون استاندار کشتارگاه صنعتی طیور کلاله به بهره برداری رسید

با حضور معاون استاندار کشتارگاه صنعتی طیور کلاله به بهره برداری رسید

با حضور معاون استاندار کشتارگاه صنعتی طیور کلاله به بهره برداری رسید

با حضور معاون استاندار کشتارگاه صنعتی طیور کلاله به بهره برداری رسید

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.