بازدید میدانی معاون فرماندار کلاله از آخرین وضعیت پروژه های گازرسانی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=108281کپی به کلیپ‌بورد

بازدید میدانی معاون فرماندار کلاله از آخرین وضعیت پروژه های گازرسانی

نورالله مرادی معاون فرماندار به همراه قلی پور رئیس اداره گاز از پروژه گازرسانی به روستاهای بخش پیشکمر بازدید کردند

نورالله مرادی در حاشیه بازدید از پروژه گازرسانی به روستاهای بخش پیشکمر گفت : 3 پیمانکار برای گازرسانی به 18 روستا در حال فعالیت هستند که در بعضی از روستاها در حال طی کردن مراحل آخر گازرسانی هستند .

وی افزود : تست آب و هوا و کیفیت پوشش روستاهای کورک – یساقلق – عزیز آباد – قره یسر بالا و قره یسر پایین و قودنه بالا و پایین در حال انجام است که انشالله بعد از ماه رمضان و انجام تزریق گاز کار علمک گذاریدر روستاهای فوق صورت خواهد گرفت .

ایشان در ادامه اظهار داشت : گازرسانی به روستاهای زاو بالا و زاو پایین و گرگاندوز که به پیمانکار جداگانه محول شده بود با سرعت و روند خوبی در حال طی مراحل آخر میباشد و ساکنین این روستاها نیز طی ماه های آتی از نعمت گاز بهره مند خواهند شد

بازدید میدانی معاون فرماندار کلاله از آخرین وضعیت پروژه های گازرسانی

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.