به گزارش روابط عمومی بخشداری پیشکمر روز گذشته فرماندار کلاله بهمراه بخشدار پیشکمر از سیلوی در حال احداث 20500 تنی محمدی واقع در پیشکمر بازدید کرد.
حمیدزاد بخشدار پیشکمر در این بازدید با حضور در محل احداث سیلو از نزدیک شاهد روند اجرا پروژه قرار گرفت .
وی در ادامه گفت: این سیلو توسط بخش خصوصی احداث، و با بهره گیری از آخرین سیستم استاندارد روز در حال راه اندازی می باشد و تا پایان سال 95به بهره برداری خواهد رسید.
محمدی مدیر کارخانه آرد کلاله نیز در خصوص این طرح ویژه افزود: تمام تلاش این است ضمن اشغال زایی مطلوب، فرآیند تولید گندم کشاورزان راحت تر و بصورت اصولی جمع آوری و به بهره برداری برسد.
در پایان فرماندار کلاله ضمن بازدید از مراحل مختلف احداث این سیلوی مدرن، از عوامل فنی و مهندسی این طرح تشکر کرد.