بازدید فرماندار کلاله از هنرستان شهید مطهری کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=130293کپی به کلیپ‌بورد

بازدید فرماندار کلاله از هنرستان شهید مطهری کلاله

فرماندار کلاله به اتفاق رییس اداره صمت و محیط زیست شهرستان با حضور در هنرستان شهید مطهری کلاله ؛ از کارگاه آموزش فنی هنرستان بازدید بعمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری:فرهاد شیبک فرماندار کلاله در حاشیه این بازدید به اهمیت مهارت آموزی اشاره کرد و گفت:باید برای تربیت نیروی کار متخصص در حوزه های مختلف صنعتی و تولیدی، ذائقه دانش آموزان را برای حضور در هنرستان ها تقویت کرد.

فرهاد شیبک بیان کرد:آموزش در حوزه محیط کار واقعی را با همکاری اتاق اصناف و سایر ارگان های مربوطه باید تقویت کرد و اساتید در این حوزه مورد حمایت قرار گیرند.

وی ادامه داد:تقویت و توسعه هنرستان ها در آموزش و پرورش گام موثری جهت ایجاد اشتغال در جامعه است.

در ادامه پیرامون تاسیس کارگاه تولید ادوات کشاورزی در این هنرستان گفتگو و مسایل و موانع موجود مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است؛ هنرستان شهید مطهری کلاله تعداد ۳۰۴ دانش آموز دارد که در ۱۱ رشته مشغول به تحصیل هستند.

بازدید فرماندار کلاله از هنرستان شهید مطهری کلاله

بازدید فرماندار کلاله از هنرستان شهید مطهری کلاله

بازدید فرماندار کلاله از هنرستان شهید مطهری کلاله

بازدید فرماندار کلاله از هنرستان شهید مطهری کلاله

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.